• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Visie

Technologie speelt een immens grote rol in ons leven. In de digitale wereld van de eentjes en nulletjes is een menselijke aanpak nog altijd het allerbelangrijkste. Een persoonlijke benadering blijft de sleutel tot succes.
Nu en in de toekomst.

Missie

Daar staan wij voor. Dat geldt voor onze klanten, want zij kunnen altijd op ons rekenen. Door onze expertise weten we wat zij nodig hebben en hoe wij dat kunnen realiseren. Zo onderscheiden we ons op een nuchtere manier met een fantastisch productaanbod en ongeëvenaarde service.
Only The Best geldt ook voor onze collega’s. Wij zorgen voor positieve energie, plezier en samenwerking. Zo stellen we alles in staat om talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de belangrijkste eigenschappen of drijfveren wat laat zien waar wij voor staan. Dit vinden wij belangrijk en hoort bij ons, bij onze cultuur en bij Azerty als organisatie. 

Deze waarden geven aan waarom en hoe we dingen doen. Dit geeft houvast in het maken van de juiste keuzes, zodat we naar het beste kunnen streven en dit ook kunnen realiseren. Daardoor varen we altijd de juiste koers.

Uitblinken

Wij zijn ambitieus en gaan voor het hoogst haalbare met onze 9+- mentaliteit! In alles wat we doen, staan tevreden klanten voorop. Onze focus is het overtreffen van verwachtingen. 

Wij streven naar het beste werkklimaat, zodat iedereen kan uitblinken. 

Samen sterk

Samen staan we sterker en bereiken we meer. Bij Azerty werkt een ideale mix van verschillende mensen die elkaar stimuleren en versterken. Samen nemen wij onze verantwoordelijkheid en delen we onze kennis. Ieder mens bij Azerty is even belangrijk, ongeacht waar in het proces en wat jouw bijdrage is aan het geheel. 

Samen vormen wij het beste team.

Groei

Onze ambitie is om de beste te zijn én te blijven. Om te groeien denken wij vooruit, dit blijkt uit onze toekomstgerichte werkwijze, ons productaanbod en onze oplossingen. We willen duurzaam groeien om dromen en ambities waar te maken. Door trainingen en coaching houden wij onze kennis en vaardigheden op hoog niveau. 

Groei en vernieuwing zorgen ervoor dat we het beste uit onszelf halen, nu én in de toekomst.

loader
Bezig met laden...