• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA AI

Verder, sneller en méér met AI op RTXVerder, sneller en méér met AI op RTX


Krijg next-level AI kwaliteit met GeForce

RTX™ en NVIDIA RTX™ GPU's.

Van verbeterde creativiteit en productiviteit tot razendsnel gamen: de ultieme AI-kracht op Windows-pc's zit in RTX.


AI voor gamen

AI verbeterd, RTX aan

Verbeter uw game-ervaring met RTX. Een AI-aangedreven boost geeft je maximale prestaties in meer dan 300 games en apps dankzij DLSS. Geniet van draagbare, krachtige laptops met AI-aangedreven Max-Q-technologieën die de prestaties, het vermogen, de akoestiek en meer van uw laptop optimaliseren voor maximale efficiëntie.

NVIDIA GeForce RTX 4090

Wanneer je alleen met het allerbeste genoegen neemt is Azerty is er om jou te voorzien van de beste grafische kaarten : De RTX 4090.AI voor livestreaming

Een stream die werkelijkheid wordt

Verander je kamer in een thuisstudio met AI als producer. Steel de show met revolutionaire AI-functies zoals virtuele achtergrond, ruisverwijdering en oogcontact, mogelijk gemaakt door NVIDIA Broadcast-technologie.

 


AI voor creëren

Verbeelding werkelijkheid gemaakt

Geef uw content creatie een boost met meer dan 100 AI-compatibele en RTX-versnelde creatieve apps, waaronder de Adobe Creative Cloud-suite, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio en meer. Transformeer uw workflows met de NVIDIA Studio-suite met AI-tools en versnel uw creativiteit met technologie van de volgende generatie, waaronder DLSS en NVIDIA OptiX™.


Baanbrekende wereldopbouw

Benut de kracht van AI om nieuwe werelden te creëren met een paar regels tekst en geef die werelden vervolgens met ongeëvenaard gemak vorm voordat je ze sneller dan je kunt voorstellen kunt vullen met personages, ervaringen en verhalen. Allemaal versneld door RTX.

 


 
 
 

AI voor 3D

Een nieuwe dimensie in 3D-ontwerp

Vaarwel verpletterende weergavetijden en verpletterende composities. Hallo RTX- en AI-versnelde workflows en 3D-ontwerpconcepten op een hoger niveau. AI brengt revolutionaire functies en prestaties naar creatieve 3D-apps zoals NVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender en Unreal Engine. Profiteer van het AI-voordeel met real-time weergave van viewports, opschaling, straalreconstructie en meer.AI voor gameontwikkeling

Snelle spelontwikkeling

Old-school- of new-school-games vormen nu een AI-klasse op zich. Modders kunnen klassieke games nieuw leven inblazen met de revolutionaire AI-opschaling en textuurverbeteringen van RTX Remix. En game-ontwikkelaars hebben nu een troef achter de hand met Avatar Cloud Engine, waarbij ze AI gebruiken om het zware werk te doen voor gezichtsanimatie en LLM-aangedreven dialoog.AI voor ontwikkelaars

DIY-AI

Het toonaangevende AI-ontwikkelplatform ter wereld, NVIDIA AI, is nu beschikbaar op Windows-pc's die worden aangedreven door RTX GPU's. GPU-versnelde workflows voor het trainen en inzetten van AI-modellen, exclusieve tools, containers en SDK's, en nieuwe open source-modellen die zijn geoptimaliseerd voor RTX, maken het voor ontwikkelaars gemakkelijker om de volgende generatie AI-aangedreven Windows-apps te creëren.


AI in de cloud

RTX, het is aan en in de cloud

Dezelfde RTX-technologie die de AI op uw pc aandrijft, is de drijvende kracht achter 's werelds toonaangevende cloud-AI's: ChatGPT, Midjourney, Microsoft 365 Copilot en meer.

Xenith Extreme Silent Super - Ryzen 9 7900X
GeForce RTX 4080 Super - 32 GB DDR5 - 2 TB ssd
timer Volgende werkdag in huis
2.699,00 2.230,58
Xenith Extreme Powerhouse ProArt Powered By ASUS - Ryzen 9 7950X
ASUS ProArt GeForce RTX 4080 Super OC - 32 GB DDR5 - 2 TB Samsung ssd
timer Volgende werkdag in huis
3.549,00 2.933,06
ASUS Cashback!
Powered by ASUS ProArt
Xenith Expert Silent Super - AMD Ryzen 7 7700
GeForce RTX 4070 Ti Super - 32 GB DDR5 - 2 TB ssd
timer Volgende werkdag in huis
2.199,00 1.817,36
loader
Bezig met laden...