Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA videokaarten

NVIDIA is marktleider als het gaat om chips voor videokaarten. Verschillende merken zoals ASUS, EVGA, MSI, GIGABYTE en Inno3D gebruiken de GPU’s op hun videokaarten. De GeForce videokaarten zijn er voor alle budgetten en prestatieniveaus. Het maakt dus niet uit of je een high-end of low-end gamer bent, er is altijd een GeForce videokaart die in jouw behoefte voorziet.

NVIDIA videokaarten

Er zijn 414 resultaten gevonden

1-24 van 414 resultaten
Pagina

Er zijn 414 resultaten gevonden

1-24 van 414 resultaten
Pagina

NVIDIA GeForce GTX

De NVIDIA GeForce GTX is een krachtige grafische videokaart die uitermate geschikt is voor de allernieuwste high-definition games. De nieuwste modellen van de GTX zijn nog sneller en leveren hogere framesnelheden. Zo ben je verzekerd van voldoende FPS voor de komende generatie games. Games worden probleemloos in Full HD gespeeld en in de meeste gevallen zelfs in QHD.

NVIDIA GeForce RTX

De NVIDIA GeForce RTX onderscheidt zich van de GeForce GTX doordat deze gebruikmaakt van de zogenaamde ray racing techniek. Dit is een techniek voor het verbeteren van de beelden van games. Met name de verlichting in games wordt verbeterd dankzij ray tracing. Dan moet je denken aan reflecties, lichtinvallen, schaduwen en weerkaatsingen. Het resultaat van ray tracing is een zeer realistische game-ervaring.

         
         
         
         
         

NVIDIA GeForce RTX 3070

Met de NVIDIA GeForce RTX 3070 koop je niet alleen een videokaart met live raytracing, je krijgt ook de prestaties van een GeForce RTX 2080 Ti voor een veel lagere prijs! De GeForce RTX 30-serie met Ampere-architectuur neemt een enorme sprong in grafische prestaties om meer frames op je scherm te laten zien en game-werelden tot leven te wekken. Vergeleken met de GeForce RTX 2070 SUPER is het aantal CUDA cores ruim verdubbeld en is de rekenkracht enorm gestegen. Zo ben je klaar voor elke game en elke uitdaging!

NVIDIA GeForce RTX 3080

De NVIDIA GeForce RTX 3080 videokaart is het vlaggenschip van de GeForce RTX 30-serie met Ampere-architectuur. Met de beste verhouding tussen prijs en prestaties en een enorme sprong in grafische kracht ben je klaar voor elke uitdaging in welke game dan ook. In naam is de RTX 3080 misschien de opvolger van de GeForce RTX 2080 SUPER, maar de prestaties zijn sinds de vorige generatie bijna verdubbeld zodat de RTX 3080 zelfs de RTX 2080 Ti ruim voorbijgaat.

NVIDIA GeForce RTX 3090

Wil je de hoogste grafische prestaties die je kunt kopen? Dan is de NVIDIA GeForce RTX 3090 “BFGPU” videokaart met Ampere-architectuur het grafische monster voor jou. De GeForce RTX 3090 is maar liefst 1,6 keer sneller dan de Titan RTX, de krachtpatser van de vorige generatie, en beschikt over 24 GB GDDR6X geheugen. Deze videokaart heeft zoveel rekenkracht dat zelfs 8K mogelijk is, vier keer meer pixels dan 4K! Met de native ondersteuning van HDMI 2.1 kun je zelfs deze resolutie weergeven via HDMI.

Voor de ultieme game-ervaring

NVIDIA staat bekend als producent van hardware onderdelen, maar in het bijzonder als producent van chipsets voor grafische kaarten voor de gamingmarkt. De chipsets van NVIDIA worden gebruikt voor het ontwikkelen van grafische kaarten, vandaar dat de benaming ervan meestal bestaat uit een merk en de naam GeForce. GeForce is een van de bekendste productlijnen van NVIDIA. Tegenwoordig houdt NVIDIA zich ook bezig met de ontwikkeling van artificial intelligence (AI) en gebruikt dit om graphics te optimaliseren.

Kwaliteitsmerk

NVIDIA wordt algemeen beschouwd als een kwaliteitsmerk. Ook door andere grote merken op gebied van computerhardware, zoals GIGABYTE, MSI, INNO3D en ASUS die hun eigen grafische kaarten baseren op de NVIDIA GPU-architectuur. NVIDIA biedt met name ongeëvenaarde prestaties in het high-end segment. Bovendien heeft NVIDIA een efficiënte architectuur. Daardoor heb je een relatief laag stroomverbruik en een stille videokaart.