• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

ASUS

Als klein bedrijf dat in 1989 werd opgericht is Asus gegroeid naar de absolute top. Met meer dan 15.000 medewerkers is Asus een echte wereldleider op het technologische gebied. Het begon allemaal met een gesprek in een koffietentje waar een paar technici een droom hadden om een bedrijfje te starten.

ASUS

Moederborden

De moederborden zijn het hoofdproduct van Asus. In 1992 gingen ze daarom een partnerschap aan met Intel, hierdoor konden zij technologisch veel betere kwaliteit producten leveren. Het jaar daarop lanceerde Acer het geavanceerde Intel Pentium moederbord.

Asus levert veel verschillende moederborden, zowel voor commercieel gebruik als voor gaming. De gaming serie, ook wel de ROG (Republic Of Gamers) serie, is van hoogwaardige kwaliteit voor gaming en overklokken. Naast de ROG serie is er ook nog de TUF serie, deze heeft een robuuste uitstraling en heeft meer ingebouwde versteviging. De moederborden zijn er voor zowel Intel als AMD, dit zorgt ervoor dat iedereen van de Asus kwaliteit kan profiteren.

Naast de moederborden levert Asus ook moederbordaccessoires waaronder de ROG Addressable LED strip. Met deze LED strip kan jij jouw pc nog meer personaliseren. Door de geïntegreerde magneten is deze snel te plaatsen en heb jij gemakkelijk een heldere LED verlichting in jouw pc.

MEER INFO
Asus moederbordAsus moederbord
Asus laptopAsus laptop

Laptops

Moederborden zijn dus een van de grootste bouwstenen van Asus, maar de laptops zijn tegenwoordig ook erg belangrijk. Asus biedt verschillende series van laptops zoals de ZenBook series, de VivoBook series en de gaming series.

De ZenBook en VivoBook series zijn ook beschikbaar in een flip versie, dit houdt in dat je het scherm van de laptop 360 graden kan draaien. Deze laptops bevatten ook touchscreen schermen waardoor deze gemakkelijk en professioneel gebruikt kan worden. Met deze functies kan je de Asus laptops voor grafische oplossingen gebruiken of juist voor notities tijdens een vergadering.

MEER INFO

         
         
         
         
         

Monitoren

Net als de laptops en moederborden heeft Asus met de monitoren ook voor ieder wat wils. Er zijn monitoren die voor dagelijks en zakelijk gebruik zijn maar voor een gamer die een snelle respons van het scherm nodig heeft zijn er speciale gaming monitoren.

Naast de ZenBook heeft Asus ook een ZenScreen, dit is een draagbaar scherm en is erg compact en gemakkelijk te vervoeren met jouw laptop. Dit scherm is een touchscreen scherm dat op elke laptop gebruikt kan worden, er is slechts een enkele USB-connectorkabel nodig.

MEER INFO
Asus monitorAsus monitor
Asus videokaartAsus videokaart

Videokaarten

Asus staat bekend om zijn goede kwaliteit videokaarten. Asus bied hierin verschillende productlijnen. Denk hierbij aan: De Asus Dual, Asus Phoenix, Asus TUF, Asus Turbo en voor de echte gamer heeft Asus ook de Asus ROG lijn. De twee grote spelers bij videokaarten zijn natuurlijk Nvidia en AMD, of je nu voor een AMD-systeem of een Intel-systeem gaat. Als je voor een high-end videokaart gaat weet je dat je bij Asus aan het juiste adres zit. Azerty heeft altijd de juiste videokaart uit het juiste segment voor jou op voorraad. Klik op de link hieronder als je alle videokaarten van Asus wil bekijken.

MEER INFO