Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Dell

Het Amerikaanse merk Dell behoort tot de pioniers op gebied van desktop computers. Oprichter Michael Dell was nog maar negentien jaar toen hij al een eigen ontworpen desktop verkocht aan zijn medestudenten van de Universiteit van Texas.

Dell

In de spotlight

Dell laptops

Dell Latitude 7410Dell Latitude 7410
Meer info

Dell monitoren

Dell S-21DGFDell S-21DGF
Meer info

Dell servers

Server DELL T140Server DELL T140
Meer info

Geschiedenis

In 1985 lanceerde Dell de eerste officiële eigen desktop ontwerp, de Dell Turbo. Deze is zo uniek dat een exemplaar ervan in het National Museum of Modern History in Washington staat. De Dell Turbo werd geleverd met een Intel 8088 microprocessor en had nog een snelheid van 8 MHz en 640 kB aan geheugen. Vergelijk dat eens met de snelheden van duizenden MHz en de Gigabytes (miljoenen kB) aan geheugen die Dell tegenwoordig in desktop computers inbouwt.

Geschiedenis DellGeschiedenis Dell
Dell Precision 3540 Zwart Mobiel werkstation 39,6 cm (15.6") 1920 x 1080 Pixels Intel 8ste generatie Core i7 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 10Dell Precision 3540 Zwart Mobiel werkstation 39,6 cm (15.6") 1920 x 1080 Pixels Intel 8ste generatie Core i7 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 10

Het assortiment

Behalve desktop computers produceert Dell inmiddels ook laptops, servers, workstations, televisietoestellen, monitoren, printers en hardware componenten. Bekende laptop modellen van Dell zijn de Latitude en de Precision. Bekijk hier een overzicht van alle Dell laptops aangeboden door Azerty.

Meer info

         
         
         
         
         

Dell op maat

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw is Dell niet alleen vernieuwend wat producten betreft. Ook de werkwijze van Dell was in die tijd innovatief.

Het bedrijf bouwt namelijk PC's op basis van de specifieke aanvraag van de klant. Klanten ontvangen zo een op maat gemaakt desktop systeem van Dell. Een ultieme vorm van klantenservice, waar ook wij bij Azerty waarde aan hechten. Deze werkwijze met de focus op service en klantgerichtheid vind je bijvoorbeeld ook terug bij Azerty Gaming.

Dell WorkstationDell Workstation
Dell XPS 13 9370Dell XPS 13 9370

Prijzen Dell

Dell heeft net als Azerty meerdere prijzen gewonnen. Zowel voor ontwerpen, klantgerichtheid, milieubewuste innovatie, als voor het creëren van de ideale werkplek en een aangename werksfeer. Dell heeft dus behalve voor de klant ook oog voor de werknemer, zoals we dat bij Azerty ook hebben.

Meer info

Servers

Vanwege de hoge kwaliteit biedt Azerty een groot assortiment Dell-producten aan. Bekijk hier bijvoorbeeld de servers van Dell. Daarvan is de PowerEdge wellicht het bekendste model. Deze server is speciaal door Dell ontworpen voor maximale uitbreiding en prestaties.

Meer info
DELL PowerEdge T440 server GHz 16 GB Toren Intel Xeon Silver 495 W DDR4-SDRAMDELL PowerEdge T440 server GHz 16 GB Toren Intel Xeon Silver 495 W DDR4-SDRAM
Alienware AW-18DWAlienware AW-18DW

Monitoren

En ook de monitoren van Dell zijn een begrip. Deze kunnen aangesloten worden op de desktop. De monitoren van Dell zijn uitmuntend in scherpte, responstijd en synchronisatietechnologie. Al met al is Dell een topmerk dat wij bij Azerty graag aanbieden. Een bestelling van producten van dit merk zal je zeker niet teleurstellen.

Meer info