Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Jabra

Jabra begrijpt welke eisen gesteld worden aan geluidsoplossingen. Zij doen er alles aan om de gebruiker de best mogelijke ervaring te bieden. Hierdoor kan Jabra alles bieden wat nodig is voor een onovertrefbare ervaring voor muziek en gesprekken.

De oplossingen die Jabra te bieden heeft zijn ideaal voor op kantoor, onderweg, in de sportschool of thuisgebruik. Elke product dat Jabra produceert is honderden uren uitbundig getest en onderzocht. Hierdoor is Jabra instaat om vaak als eerste innovatieve technologieën op de markt te kunnen brengen.

Jabra

Zakelijk

Voor de zakelijke markt zijn is de Jabra headset en Jabra Bluetooth headset. Deze twee types vallen voor de zakelijke markt onder de Evolve lijn. Ze zijn beschikbaar in een in-ear, on-ear en over-ear versies. Zoals de naam al verteld biedt een Jabra Bluetooth headset ook het gemak mee van bluetooth. Hiermee kan je gemakkelijke de Jabra headset verbinden met bijvoorbeeld je telefoon of basisstation.

Jabra Evolve 75Jabra Evolve 75

Thuis

Het is natuurlijk niet onmogelijk om de Jabra Evolve lijn thuis te gebruiken. Toch heeft Jabra hier aparte oplossingen ontwikkeld die beter aansluiten op de benodigdheden. De meeste oplossingen voor thuis gebruiken omvat helaas geen Jabra Headset of Jabra Bluetooth headset, het zal eerder gaan naar een Jabra draadloze hoofdtelefoon of een Jabra speaker.

         
         
         
         
         

Jabra Elite

De serie die is ontwikkeld voor thuis gebruik zonder de comprimeren op kwaliteit is de Jabra Elite serie. Je zal snel zien dat hier gericht wordt op draadloze oplossingen met een extra lange batterij duur. De Jabra Elite 85h heeft bijvoorbeeld een batterijduur van tot wel 36 uur. De Jabra Revo is ook uniek voorbeeld van een Jabra Bluetooth koptelefoon. Deze Jabra Revo heeft ondersteuning om audio af te spelen via NFC en Bluetooth. Door de unieke draadschijf op zijn oorkap is het alleen maar makkelijker om de audio te bedienen.

Jabra Elite SportJabra Elite Sport