• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

NETGEAR

NETGEAR levert innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop we leven wordt verbeterd. Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

NETGEAR

Routers

NETGEAR routers staan bekend om prijs/kwaliteit verhouding en om het gebruikersgemak. Een NETGEAR router is in principe plug-and-play, waardoor je niet moeilijk hoeft te doen naast de initiële setup. Mocht je toch extra dingen willen tweaken? Dan is daarvoor de bijbehorende app beschikbaar voor zowel IOS als Android of de web interface van de NETGEAR router. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, maar dan ook iedereen de router kan instellen.

Netgear routerNetgear router
Netgear gaming routerNetgear gaming router

Gaming routers

NETGEAR heeft een serie routers speciaal ontwikkelt voor gaming: Nighthawk Pro Gaming-routers. Deze routers maken gebruik van bewezen technologie waar professionele gamers en streamers op vertrouwen. De Nighthawk Pro Gaming-routers zijn voorzien van DumaOS en functies zoals Geo-filter, ping-hulp, gaming-prioriteitstelling. De gaming routers zijn ontworpen om je de #PowerToWin te bieden.

Meer info

         
         
         
         
         

WiFi-systemen Orbi

Dankzij NETGEAR Orbi wordt het mogelijk om één draadloos netwerk te creëren voor je hele huis. NETGEAR Orbi wordt dan ook een Multiroom Wifi Systeem genoemd. Dankzij NETGEAR Orbi maakt het niet langer uit waar je in huis wilt gaan surfen, gamen of streamen. We adviseren standaard een NETGEAR Orbi Multiroom wifi systeem met 2 satellieten voor een gemiddeld huis. Blijkt dit niet voldoende dan kun je jouw Orbi systeem eenvoudig uitbreiden met een extra satelliet.

Meer info
Netgear orbiNetgear orbi
Netgear nighthawkNetgear nighthawk

WiFi-systemen Nighthawk

Naast de Orbi wifi systemen, heeft NETGEAR ook de Nighthawk Mesh WiFI 6. Dankzij de Nighawk systemen van NETGEAR beschik je over geavanceerde wifi in het hele huis. Dit systeem is speciaal ontworpen voor vloeiende videostreaming en snel online gamen op meerdere apparaten tegelijk. Ook is de Nighthawk Mesh WiFi 6 perfect geschikt voor een groeiend smart home, aangezien je het systeem gemakkelijk uit kunt breiden door meer satellieten te integreren.

Meer info

Ethernet Switches

Wil je meer ethernet-poorten aan je netwerk toevoegen? Het maak niet uit waarvoor, NETGEAR heeft een product dat precies aansluit bij jouw behoeften. Zo heeft NETGEAR switches speciaal voor het gamen en streamen, maar ook de zogenoemde levensstijl-switches. Werk je veel vanuit huis, ook daarvoor heeft NETGEAR Ethernet-switches ontworpen.

Meer info
Netgear ethernet switchesNetgear ethernet switches
Netgear mobiele LTENetgear mobiele LTE

Mobiele LTE

Mobiele routers verbeteren de manier waarop je WiFi onderweg kunt gebruiken. Een mobiele router is niet alleen een mobiele hotspot, je sluit er gemakkelijk tot 20 WiFi-apparaten op aan, je neemt jouw media met je mee en streamt ze eenvoudig naar al je apparaten en off load naar WiFi of Ethernet wanneer je ergens stopt.

WiFi - Orbi Pro & Access points

Orbi Pro zorgt voor betere WiFi voor jouw bedrijf. Het is sneller, veiliger en slimmer. NETGEAR brengt met de Orbi Pro een complete WiFi-dekking voor het hele bedrijf, waardoor gedoe met ruimtes zonder bereik en slechte WiFi tot het verleden behoren. Ook geef je klanten en gast veilig WiFi-toegang door middel van NETGEAR Orbi Pro. Daarnaast is dit alles enorm makkelijk te managen door middel van het geweldige Cloud Platform wat NETGEAR bied, genaamd Insight Pro. Dit cloudplatform biedt je de mogelijkheid om overal waar je ook maar ben via je smartphone het netwerk te beheren en indien nodig in te stellen.

Meer info
Netgear orbi proNetgear orbi pro
Netgear switchesNetgear switches

Switching

NETGEAR heeft diverse innovatieve switching-oplossingen. Voor kleine tot middelgrote organisaties zijn NETGEAR Unmanaged-, Smart Managed Plus- en smart Managed Pro-oplossingen eenvoudig te gebruiken en te installeren. In grotere zakelijke en campusnetwerken zorgen NETGEAR Fully Managed-infrastructuren ervoor dat eindgebruikers, geconvergeerde services, servers en opslag naadloos met elkaar worden verbonden op uiterst flexibele core-, distributie- en toegangslagen.

Meer info

NAS

Met de expertise en kennis binnen NETGEAR is het merk begonnen met het ontwikkelen van verschillende NAS’. Een NETGEAR NAS is ideaal voor het opslaan en veiligstellen van data. Er zijn een ontelbaar aantal mogelijkheden waarvoor een NAS goed zou zijn. Waar een particulier het gebruikt als back-up, kan de professional ervoor kiezen om een NETGEAR NAS te gebruiken als server.

Meer info
Netgear NASNetgear NAS