• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Noctua

Premium Cooling Solutions

Als je opzoek bent naar het beste op het gebied van koeling, dan ben je bij Noctua aan het juiste adres. Noctua is een Oostenrijkse computer hardware fabrikant, waarbij zij zich focussen op CPU-koelers en fans gericht op de echte liefhebber. De Noctua koeler en Noctua fans zijn kenmerkend door hun kleurenpallet van beige en bruin. Wie kiest voor een Noctua koeler kiest voor een kwalitatief goede koeler die altijd presteert.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Noctua producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Noctua assortiment

Noctua cpu-koelersNoctua cpu-koelers

Noctua cpu-koelers

Noctua casefansNoctua casefans

Noctua casefans

Noctua accessoiresNoctua accessoires

Noctua accessoires

Meest gekochte Noctua producten

Noctua NF-A14 PWM - Ventilatorhuis
82.52 cfm - 300 - 1500 omw/min.
Volgende werkdag in huis
22,90 18,93
Noctua NF-F12 - Ventilatorhuis
120 mm - PPC-3000 - PWM
Volgende werkdag in huis
27,90 23,06
Noctua NF-F12 industrial PPC - Ventilatorhuis
120 mm - 4-pin PWM - 1600 RPM
Volgende werkdag in huis
34,95 28,88
Noctua NH-D15 Chromax.Black  - Koeler voor processor
300 - 1500 omw/min. - 19.2
Volgende werkdag in huis
114,90 94,96
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

Noctua koeler

Het kiezen voor een Noctua koeler is makkelijk, maar het kiezen welke is een stukje lastiger. Elke koeler die het merk produceert is geschikt voor het gebruik in meerdere situaties. Toch zie je vaak dat ze het beste presteren in specifieke situaties.

Een mooi voorbeeld van een bekende Noctua koeler die recent is uitgevoerd met de Noctua black fans is de NH-D15 Chromax.black. De NH-D15 staat bekend om zijn kolossale gewicht en grootte, zo beschikt deze Noctua koeler over twee 150mm Noctua fans. De Noctua NH-D15 is die zich richt op het verplaatsen van zo veel mogelijk lucht.

Een Noctua koeler die zich richt op het zo efficiënt mogelijk koelen van de processor is de NH-U12A. Deze compacte koeler verslaat in veel gevallen zelfs de waterkoelers!

Noctua fans

Naast een Noctua koeler zijn er ook losse Noctua fans te verkrijgen. Deze Noctua fans bieden net zoals de Noctua koeler zijn eigen doeleinde. Wel zal je zien dat er veel meer keuze is binnen het assortiment van Noctua Fans dan de koelers. De verklaring hiervoor is het verschil in specificatie en grootte.

Noctua kent naast zijn mainstream fans ook nog twee losse productenlijnen de Noctua Redux en Noctua Industrialppc. Waarbij de Redux zich focust op de kwaliteit van Noctua met een lager prijskaartje, focust de Industrialppc-lijn zich op een zo lang mogelijke levensduur. Tevens zijn er ook Noctua Black fans te vinden onder Noctua Chromax.

 

Als bruin toch niet je kleur is

Niet iedereen is een even grote fan van het iconische beige en bruin van Noctua. Voor deze doelgroep is de Noctua Chromax in het leven geroepen. De Noctua Chromax is een productlijn waarbij Noctua zijn meest populaire producten in het zwart levert.

Nu vraag je je vast af waarom Noctua dit niet bij al zijn producten doet? Het is niet zo simpel als al de onderdelen in het zwart te spuiten. Dit brengt volgens Noctua nadelen met zich mee, de klaring tussen de fan en het frame kan bijvoorbeeld zo klein worden waardoor het kan gaan schuren.

Af en toe krijgen wij de vraag/opmerking: “Is er ook Noctua RGB?”. Helaas is het antwoord hierop nee. Momenteel zijn er volgens het merk geen plannen om enige vorm van Noctua RGB te ontwikkelen.

Bezig met laden...