Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Qnap

Master your digital files for work and daily life

Met de toenemende vraag naar dataopslag, het delen van data en het delen hievan, zijn steeds meer mensen opzoek naar een NAS met goede prestaties en een betaalbaar prijskaartje. Hiervoor ben je bij QNAP aan het juiste adres.

Door het veelzijdige aanbod is voor iedereen een geschikte NAS te vinden, ongeacht of je nou en ZZP, MKB, Enterprise of particuliere gebruiker bent. De veelzijdigheid van een NAS zit in het eigen beheer hebben van je data. Een ander voordeel is dat je zelf kan kiezen hoeveel opslag je zou willen hebben. Heb je genoeg aan 2 TB of zoek je toch eerder 200 TB, het kan allemaal.

Qnap

Total Network Storage Solution Leading Provider

Eigen omgeving

Een QNAP NAS zal je kunnen zien als een eigen cloud. De omgeving van QNAP beschikt over de mogelijkheid om snel en makkelijk je data te beheren. Je zal hier zogenaamde shares kunnen aanmaken en deze eventueel toewijzen aan specifice gebruikers. Binnen je QNAP omgeving kan je de data beheren, applicaties installeren en nog veel meer.

Al deze data is te beheren door de online interface van QNAP, de zogenaamde QTS. De QNAP QTS is ontwikkelend om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en hem je eigen te maken. Zo kan jij kiezen wie welke data kan zien, bewerken en beheren.

Een QNAP NAS beschikt over talloze mogelijkheden, om deze allemaal hier te behandelen gaat helaas niet lukken. Wil je toch meer weten? Neem dan contact met ons op!

Qnap NAS witQnap NAS wit
Qnap NAS zwartQnap NAS zwart

Mogelijkheden

Bij een NAS denk je vaak alleen aan het opslaan van data en het beheren hiervan, toch is er veel meer mogelijk! Virtuele machines (VM’s), een Virtual Private Network (VPN) of het beheer van een camera systeem, een QNAP NAS maakt het allemaal mogelijk.

Een QNAP NAS beschikt bijvoorbeeld over een zogenaamde container station, deze applicatie zorgt ervoor dat je met gemak al je Docker en Linux containers kan beheren. De Surveillance Station van QNAP dient als een NVR om al je camera’s en data ervan te beheren. Zo kan jij altijd, ook buiten huis, je camerabeelden bekijken.

Modellen

Door het grote aanbod van QNAP kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Graag geven wij je een impressie van een aantal veel verkochte modellen.

De QNAP TS 251 + is een van de meest verkochte QNAP systemen en dat heeft een reden. Door zijn 64 bit Quad Core Intel CPU en 2GB RAM is hij ideaal voor de power-user. De QNAP TS 251 + is geoptimaliseerd voor media transcoding en het gebruik van VM’s.

Zegt geen van de zonet genoemde kenmerken jou iets? Dan is de QNAP TS 431P2 of de QNAP TS 231P2 wellicht iets voor jou! De QNAP TS 431P2 en QNAP TS 231P2 beschikken beiden van een 32 bit ARM processor, ideaal voor het gebruik van IoT applicaties en simpele data opslag.

Qnap NASQnap NAS