• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

QNAP

Quality Network Appliance Provider

Met de toenemende vraag naar dataopslag, het delen van data en het delen hievan, zijn steeds meer mensen opzoek naar een NAS met goede prestaties en een betaalbaar prijskaartje. Hiervoor ben je bij QNAP aan het juiste adres.

Door het veelzijdige aanbod is voor iedereen een geschikte NAS te vinden, ongeacht of je nou en ZZP, MKB, Enterprise of particuliere gebruiker bent. De veelzijdigheid van een NAS zit in het eigen beheer hebben van je data. Een ander voordeel is dat je zelf kan kiezen hoeveel opslag je zou willen hebben. Heb je genoeg aan 2 TB of zoek je toch eerder 200 TB, het kan allemaal.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over QNAP producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het QNAP assortiment

QNAP NASQNAP NAS

QNAP NAS

Meest gekochte QNAP producten

QNAP RAM-8GDR4ECK0-SO-3200 - Geheugenmodule
8GB (1 x 8 GB) - DDR4 RAM - 3200 MHz
Volgende werkdag in huis
221,68 183,21
QNAP TS-253E-8G - NAS-server
2 Bays - SATA 6Gb/s - 8 GB DDR4
Volgende werkdag in huis
648,00 535,54
QNAP QSW-1108-8T - Switch
onbeheerd - 8 x 1010010002.5G - desktop
Volgende werkdag in huis
159,95 132,19
QNAP TR-002 - Hard drive array
2 bays (SATA-600) - USB 3.1 Gen 2 (extern) - zwart
Volgende werkdag in huis
154,95 128,06
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

Total Network Storage Solution Leading Provider

Dell serversDell servers

Eigen omgeving

Een QNAP NAS zal je kunnen zien als een eigen cloud. De omgeving van QNAP beschikt over de mogelijkheid om snel en makkelijk je data te beheren. Je zal hier zogenaamde shares kunnen aanmaken en deze eventueel toewijzen aan specifice gebruikers. Binnen je QNAP omgeving kan je de data beheren, applicaties installeren en nog veel meer.

Al deze data is te beheren door de online interface van QNAP, de zogenaamde QTS. De QNAP QTS is ontwikkelend om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en hem je eigen te maken. Zo kan jij kiezen wie welke data kan zien, bewerken en beheren.

Een QNAP NAS beschikt over talloze mogelijkheden, om deze allemaal hier te behandelen gaat helaas niet lukken. Wil je toch meer weten? Neem dan contact met ons op!

Mogelijkheden

Bij een NAS denk je vaak alleen aan het opslaan van data en het beheren hiervan, toch is er veel meer mogelijk! Virtuele machines (VM’s), een Virtual Private Network (VPN) of het beheer van een camera systeem, een QNAP NAS maakt het allemaal mogelijk.

Een QNAP NAS beschikt bijvoorbeeld over een zogenaamde container station, deze applicatie zorgt ervoor dat je met gemak al je Docker en Linux containers kan beheren. De Surveillance Station van QNAP dient als een NVR om al je camera’s en data ervan te beheren. Zo kan jij altijd, ook buiten huis, je camerabeelden bekijken.

Dell monitorenDell monitoren
Bezig met laden...