• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Seagate

We Turn on Ideas

Op zoek naar een nieuwe harde schijf? Dan zou Seagate de juiste oplossing kunnen zijn! Door het brede assortiment is voor elk doeleinde een harde schijf te vinden. Of dit nou een schijf is voor archief, games of huis-tuin -keuken gebruik, Seagate heeft het allemaal.

Seagate

Barracuda

Veelzijdig. Snel. Betrouwbaar

De Seagate Barracuda is de meest verkochte harde schijf binnen het gehele assortiment. De Barracuda staat bekend om zijn perfecte prijs/ kwaliteit verhouding, snelheden en betrouwbaarheid. Hij is perfect voor het gebruik in desktopcomputers, all-in-one-computers en thuisservers. Daarentegen is de Seagate Barracuda alleen ontwikkeld voor desktopopslag.

Meer info
Seagate Barracuda hddSeagate Barracuda hdd
Seagate Ironwolf hddSeagate Ironwolf hdd

Ironwolf

Een superieure NAS-schijf

Opzoek naar de betrouwbaarste schijf voor opslag voor in je NAS of server, dan is de Seagate Ironwolf perfect. Door de rotatietrillingssensoren zijn ze geoptimaliseerd voor het gebruik in combinatie met vele andere schijven. De Ironwolf is beschikbaar in capaciteit tot wel 16TB! Ook is er een Ironwolf Pro op de markt, deze is ontwikkeld voor systemen die tussen de 8 en 24 bays hebben. Ook is een datarecovery service bij de IronWolf Pro inbegrepen.

Meer info

         
         
         
         
         

FireCuda

De snelste hardeschijf

De Seagate FireCuda is geen traditionele harde schijf maar een SSHD (solid state hybrid drive), een kruising tussen een SSD en harde schijf. Zo heeft het vele voordelen van een SSD met een prijs van een harde schijf. Dit maakt de Seagate FireCuda ideaal voor de opslag games en voor mensen die een traditionele harde schijf toch net te traag vinden, bij bijvoorbeeld het opstarten van applicaties of Windows.

Meer info
Seagate FireCuda hddSeagate FireCuda hdd
Seagate Exos hddSeagate Exos hdd

Skyhawk en Exos

Betrouwbaar, slim en veilig

Seagate beschikt over schijven in het assortiment dat speciaal ontwikkeld zijn voor bewakingssystemen. Deze Seagate Skyhawk schijven zijn geoptimaliseerd voor een permanente belasting van schijven en lezen. Mocht een Ironwolf Pro niet goed genoeg voor je zijn, dan heeft Seagate nog de Exos. De Seagate Exos is de beste schijf die het merk te bieden heeft. De Exos is geschikt voor systemen met meer van 24 bays en geschikt voor gebruik in militaire, overheids- en bedrijfsomgevingen

Externe oplossingen

Niet elke Seagate harde schijf is een intern. Het merk biedt ook Seagate 1TB, Seagate 2TB, en meer externe opslag oplossingen aan. Deze oplossingen van Seagate hebben ook meerdere toepassingen. Zo is de Seagate Expansion Portable 1TB zeer geschikt voor een ‘snelle back-up’ en externe opslag van een PC. Het bedrijf biedt zelfs opslag mogelijkheden aan voor consoles, zoals een PS4 of Xbox. Mocht je bijvoorbeeld opslag te kort komen om al die geweldige games te installeren. Deze hardeschijven komen in de vorm van de zogenaamde Game Drive, Game Drive Hub, FireCuda Gaming Dock en FireCuda Gaming SSD.