• azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Seagate

We Turn on Ideas

Op zoek naar een nieuwe harde schijf? Dan zou Seagate de juiste oplossing kunnen zijn! Door het brede assortiment is voor elk doeleinde een harde schijf te vinden. Of dit nou een schijf is voor archief, games of huis-tuin-en-keukengebruik, Seagate heeft het allemaal.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Seagate producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Seagate assortiment

Seagate harde schijfSeagate harde schijf

Seagate harde schijven

Seagate SSDSeagate SSD

Seagate SSD's

Seagate externe harde schijfSeagate externe harde schijf

Seagate externe harde schijven

Seagate externe SSDSeagate externe SSD

Seagate externe SSD's

Meest gekochte Seagate producten

Seagate IronWolf ST4000VN006 - Vaste schijf
4 TB - intern - SATA 6Gbs
timer Volgende werkdag in huis
102,90 85,04
Seagate IronWolf 8 TB - Vaste schijf
intern - 3.5" - SATA 6Gb/s
timer Volgende werkdag in huis
186,00 153,72
Seagate IronWolf ST8000VN002 - Vaste schijf
8 TB - intern - 3.5"
timer Volgende werkdag in huis
186,99 154,54
Seagate Barracuda ST4000DM004 4TB - 3.5"
SATA 6Gb/s - 5400 tpm - buffer: 256 MB
timer Volgende werkdag in huis
94,90 78,43
 • azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur
Seagate IronwolfSeagate Ironwolf

Seagate Ironwolf

Opzoek naar de betrouwbaarste schijf voor opslag voor in je NAS of server, dan is de Seagate Ironwolf perfect. Door de rotatietrillingssensoren zijn ze geoptimaliseerd voor het gebruik in combinatie met vele andere schijven. De Ironwolf is beschikbaar in capaciteit tot wel 16TB! Ook is er een Ironwolf Pro op de markt, deze is ontwikkeld voor systemen die tussen de 8 en 24 bays hebben. Ook is een datarecovery service bij de IronWolf Pro inbegrepen.

Seagate FireCuda

De Seagate FireCuda is geen traditionele harde schijf maar een SSHD (solid state hybrid drive), een kruising tussen een SSD en harde schijf. Zo heeft het vele voordelen van een SSD met een prijs van een harde schijf. Dit maakt de Seagate FireCuda ideaal voor de opslag games en voor mensen die een traditionele harde schijf toch net te traag vinden, bij bijvoorbeeld het opstarten van applicaties of Windows.

Seagate FireCudaSeagate FireCuda
Seagate ExosSeagate Exos

Seagate Skyhawk en Exos

Seagate beschikt over schijven in het assortiment dat speciaal ontwikkeld zijn voor bewakingssystemen. Deze Seagate Skyhawk schijven zijn geoptimaliseerd voor een permanente belasting van schijven en lezen. Mocht een Skyhawk niet goed genoeg voor je zijn, dan heeft Seagate nog de Exos. De Seagate Exos is de beste schijf die het merk te bieden heeft. De Exos is geschikt voor systemen met meer van 24 bays en geschikt voor gebruik in militaire, overheids- en bedrijfsomgevingen.

Externe oplossingen

Niet elke Seagate harde schijf is een interne. Het merk biedt ook Seagate 1 TB, Seagate 2 TB, en meer externe opslag oplossingen aan. Deze oplossingen van Seagate hebben ook meerdere toepassingen. Zo is de Seagate Expansion Portable 1 TB zeer geschikt voor een ‘snelle back-up’ en externe opslag van een pc. Het bedrijf biedt zelfs opslag mogelijkheden aan voor consoles, zoals een PS4 of Xbox. Mocht je bijvoorbeeld opslag te kort komen om al die geweldige games te installeren. Deze hardeschijven komen in de vorm van de zogenaamde Game Drive, Game Drive Hub, FireCuda Gaming Dock en FireCuda Gaming SSD.

 

 

Rescue Data Recovery Services

Better safe than sorry? Het kwijtraken van belangrijke gegevens is een grote nachtmerrie. Hier heeft Seagate een oplossing voor bedacht. De meeste Seagate-schijven zijn namelijk voorzien van Rescue Data Recovery Services. Hiermee sta je niet voor onverwacht hoge kosten als je belangrijke gegevens verliest. Wat houdt de Rescue Data Recovery Services van Seagate in?

 • Toegang tot een team van experts op het gebied van gegevensherstel
 • Eén poging tot in-lab gegevensherstel
 • Wanneer het herstellen is geslaagd: een versleuteld opslagapparaat met daarop jouw herstelde gegevens
 • Een slagingskans van 95% bij intern SSD- en HDD-gegevensherstel
Seagate Rescue Data Recovery ServicesSeagate Rescue Data Recovery Services

Wat is gegevensherstel?

Zijn jouw gegevens niet meer toegankelijk op de gebruikelijke manier? Dan is het tijd om een herstelexpert in te schakelen. Een herstelexpert zorgt ervoor, bij fysieke schade aan hardware of logische schade aan het interne opslagsysteem, dat gegevens worden gered. Wat er ook is gebeurd, het doel is altijd hetzelfde: alle gegevens van een beschadigd apparaat kopiëren naar een nieuw apparaat. Als het mogelijk is wordt het kapotte apparaat gemaakt.

Hier bestaan verschillende methodes voor. Welke methode wordt toegepast hangt af van verschillende factoren, denk aan de leeftijd van het apparaat, de complexiteit van de hardware en de omvang van het defect. Gaat het om fysieke schade aan de hardware, dan doen de experts een poging om het apparaat te repareren waarbij de kapotte onderdelen worden vervangen. Is het logische schade, dan zetten experts gespecialiseerde software in. Deze software kloont onbewerkte gegevens en kopieert dit naar een nieuw apparaat.

Seagate gegevensherstelSeagate gegevensherstel

Het proces van gegevensherstel

Eerst dien je een aanvraag in door contact op te nemen met de klantenservice van Seagate (00 1 405-324-4714). Laat hen weten wat ervoor zorgt dat jij data dreigt te verliezen. Je ontvangt vanuit Seagate een verzendlabel, zodat je kosteloos jouw beschadigde apparaat kan opsturen naar het lab. Hou rekening met een verwachte doorlooptijd van 30 werkdagen, nadat het lab jouw apparaat heeft ontvangen. Afhankelijk van de ernst van de schade kan de doorlooptijd langer of korter zijn. Via e-mailupdates wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang. Als de herstelpoging is geslaagd ontvang je jouw gegevens op een versleuteld opslagapparaat. In een enkel geval lukt het niet om de gegevens te herstellen. In dat geval vernietigd Seagate de schijf op een vellige en milieuvriendelijke manier, of ze retourneren het product op jouw verzoek.

Ironwolf Health

Ook jouw gegevens in goede conditie houden? Om dit te bereiken heb je preventie, interventie en herstel nodig. IronWolf Health Management biedt dit voor ondersteunde IronWolf en IronWolf Pro harde schijven. Hiermee ondervind je geen last van externe verstoringen, proactief ingrijpen en het maken van back-ups.

Preventie

IronWolf Health bewaakt en neem preventieve maatregelen om jouw NAS-systeem te beschermen.

Interventie

Het aanraden van back-ups is ook iets waarin IronWolf Health voorziet. Adaptieve algoritmen bewaken kritieke schijf- en statusparameters. Denk hierbij aan gegevensoverdracht, prestaties, leesbaarheid, schrijfbaarheid en algemene betrouwbaarheid.

Herstel

De Rescueservice van Seagate zorgt ervoor dat gegevensherstel in veel gevallen mogelijk is.

Ironwolf HealthIronwolf Health
loader
Bezig met laden...