• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Synology

Synology is een Taiwanees bedrijf dat werd opgericht in 2000 en gespecialiseerd is in NAS-toepassingen en de software die daarvoor benodigd is. Het bedrijf werd opgericht door Cheen Liao en Philip Wong, die daarvoor beiden werkzaam waren geweest bij Microsoft, Liao als ontwikkelingsmanager en Wong als director of sales, en vervolgens hun eigen project wilden starten. In 2004 lanceerden de twee hun eerste Synology NAS-toepassing, de DiskStation DS-101. Sindsdien is Synology uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 650 medewerkers wereldwijd.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Synology producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Synology assortiment

Synology NASSynology NAS

Synology NAS

Synology harde schijvenSynology harde schijven

Synology harde schijven

Synology geheugenSynology geheugen

Synology geheugen

Synology SSD'sSynology SSD's

Synology SSD's

Synology netwerkadaptersSynology netwerkadapters

Synology netwerkadapters

Meest gekochte Synology producten

Synology DS224+ - NAS server
2 bays - SATA 6Gb/s - RAID 0, 1, JBOD
timer Volgende werkdag in huis
362,85 299,88
Synology BeeStation 4 TB - Mini-NAS
1x USB-C - 1x USB-A - Zwart
timer Volgende werkdag in huis
254,99 210,74
Synology BeeDrive 2 TB - SSD
Extern - 2 TB - USB-C
timer Volgende werkdag in huis
242,05 200,04
Synology DS120J - Apparaat voor persoonlijke cloud-opslag
SATA 6Gb/s - RAM 512 MB - Gigabit Ethernet
timer Volgende werkdag in huis
116,90 96,61
  • azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

Wat is een NAS?

Een NAS (Network-attached storage) is een opslagapparaat dat verbonden is met het netwerk en aangesproken kan worden door elke computer die op dat netwerk aangesloten is. Meestal gaat het dan om een harde schijf. De producten van Synology zijn te vatten in drie hoofdlijnen, namelijk de Synology DiskStation voor desktopcomputers, de Synology FlashStation voor zogenaamde all-flash toepassingen en de Synology RackStation, de rack-mount versie van de DiskStation.

Synology DiskStation DS923+Synology DiskStation DS923+

Synology Disk Station – DS923+ NAS Server

Zijn uw gegevens verspreid over externe schijven en openbare cloud-accounts? Met de DS923+ kunt u uw gegevens consolideren met meer dan 50 TB over 4 bays. Hebt u meer ruimte nodig? Breid uit met de DX517 voor meer dan 120 TB opslagruimte. Verkort de overdrachtstijd met de DS923+, ontworpen om uw werklasten te versnellen. Voeg eenvoudig snellere netwerken en NVMe-schijven toe om de prestaties verder te verbeteren.

Synology Disk Station – DS423+ NAS Server

De DS423+ met vier bays is een fantastische performer met alle tools die je nodig hebt om jouw gegevens en media te beveiligen, te delen, back-ups te maken en te synchroniseren. Dankzij de ingebouwde oplossingen in Synology DiskStation Manager (DSM) kun je jouw eigen privécloud creëren, jouw muziek-, video- en fotocollecties organiseren en naadloos streamen op al je apparaten. Maar dat is nog niet alles! Met deze krachtige machine kun je ook gemakkelijk samenwerken met partners, een intuïtief bewakingssysteem opzetten en nog veel meer. Met de DS423+ is jouw data en media in goede handen en kun je met een gerust hart aan de slag!

Synology DiskStation DS423+Synology DiskStation DS423+
Synology Disk Station – DS1522+Synology Disk Station – DS1522+

Synology Disk Station – DS1522+ NAS/ Storage Server

De Synology DiskStation DS1522+ met 5 sleuven is gemakkelijk op te schalen en uit te breiden wanneer uw behoeften veranderen. Het apparaat ondersteunt tot 15 schijven, 10GbE-connectiviteit en NVMe SSD-caching. Het is uitgerust met Synology DiskStation Manager (DSM) en biedt een flexibele alles-in-een-oplossing voor het delen van gegevens, synchronisatie, back-ups en bewaking.

Synology Disk Station – DS723+ NAS

Veelzijdige, slimme opslag om uw groeiende berg digitale gegevens samen te brengen en op te slaan. De DS723+ kan meer veeleisende toepassingsworkloads en een groter aantal gelijktijdige gebruikers aan dan systemen van eerdere generaties. Ervaar snellere bestandsindexering in Synology Drive, foto-organisatie in Photos en gelijktijdige bestandsoverdrachten. De DS723+ beschikt standaard over twee sleuven, maar kan met de DX517 uitbreidingseenheid worden opgeschaald naar zeven sleuven wanneer u meer opslagruimte nodig heeft.

Synology Disk Station – DS723+Synology Disk Station – DS723+
loader
Bezig met laden...