• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Synology

Synology is een Taiwanees bedrijf dat werd opgericht in 2000 en gespecialiseerd is in NAS-toepassingen en de software die daarvoor benodigd is. Het bedrijf werd opgericht door Cheen Liao en Philip Wong, die daarvoor beiden werkzaam waren geweest bij Microsoft, Liao als ontwikkelingsmanager en Wong als director of sales, en vervolgens hun eigen project wilden starten. In 2004 lanceerden de twee hun eerste Synology NAS-toepassing, de DiskStation DS-101. Sindsdien is Synology uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 650 medewerkers wereldwijd.

Synology

Wat is een NAS?

Een NAS (Network-attached storage) is een opslagapparaat dat verbonden is met het netwerk en aangesproken kan worden door elke computer die op dat netwerk aangesloten is. Meestal gaat het dan om een harde schijf. De producten van Synology zijn te vatten in drie hoofdlijnen, namelijk de Synology DiskStation voor desktopcomputers, de Synology FlashStation voor zogenaamde all-flash toepassingen en de Synology RackStation, de rack-mount versie van de DiskStation.

Synology DS218+

De DS218+ behoort tot de DiskStation lijn van Synology. Deze NAS heeft een Dual-coreprocessor met een snelheid voor bestandsoverdracht van maximaal 2500 MHz. De totale capaciteit van de NAS is 32 TB. Met QuickConnect is het mogelijk bestanden te openen zonder ingewikkelde doorstuurregels. Ideaal geschikt voor het bekijken en streamen van 4K-mediabestanden via online transcodering. Verder is het mogelijk om gedeelde mappen te coderen, zodat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot de gegevens.

Meer info

Synology DS918+

De DS918+ wordt geleverd met vier 3.5” schijven en heeft plaats voor nog vijf erbij, dus in totaal negen. Ook is er ruimte voor twee M.2 SSD’s voor extra geheugen. Het standaard werkgeheugen is 4 GB en de totale capaciteit bedraagt 64 TB, maar is uit te breiden tot wel 144 TB. De NAS kan zelfstandig beschadigde bestanden herstellen zonder tussenkomst van de gebruiker.

Meer info

Synology DS718+

De DS718+ heeft standaard twee 2.5”/3.5” inbouwsloten en kan tot wel zeven schijven worden uitgebreid. De NAS heeft een Quad-coreprocessor met een snelheid van bestandsoverdracht tot 2300 MHz. Een DDR3L werkgeheugen van 2 GB, een leessnelheid tot 226 MB/sec en een schrijfsnelheid tot 184MB/sec.

Meer info

Synology DS1019+

De DS1019+ beschikt over vijf harde schijven en kan middels de Synology DX517 uitgebreid worden tot in totaal tien 2.5”/ 3.5” harddisks. Verder is er plaats voor twee M.2 SSD’s en heeft deze NAS een Quad-coreprocessor met een snelheid tot 2300 MHz. De capaciteit bedraagt 80 TB en kan uitgebreid worden tot 160 TB.

Meer info