• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Western Digital

Als je begint met het kijken naar harde schijven of SSD’s kom je ongetwijfeld Western Digital, oftewel WD tegen. Eén van de twee marktleiders op het gebied van opslag, voor zowel consumenten als zakelijke oplossingen. Western Digital heeft voor elk probleem een oplossing! Zoek je een snelle en gemakkelijke manier om je huidige PC te upgraden? Geen probleem! Meer opslag nodig voor in een serve? Kan geregeld worden! Zo gek je het niet kan bedenken, het kan (bijna) allemaal.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Western Digital producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Western Digital assortiment


WD harde schijven

Dell laptopDell laptop

WD SSD's 

Dell desktopDell desktop

WD externe SSD's

Dell monitorenDell monitoren

WD externe harde schijven

Meest gekochte Western Digital producten

WD Black SN770 2TB - SSD
M.2 2280 - PCIe 4.0 x4 (NVMe)
Volgende werkdag in huis
156,00 128,93
HWI Great Value award
WD Black SN770 1TB - SSD
M.2 2280 - PCIe 4.0 x4 (NVMe)
Volgende werkdag in huis
88,00 72,73
HWI Great Value award
WD Black SN850X 4TB (zonder heatsink) - SSD
PCI Express 4.0 - M.2 - zwart
Volgende werkdag in huis
319,00 263,64
WD Black SN850X 1 TB (met heatsink) - SSD
PCI Express 4.0 - PS5 - Windows 8, 10, 11
Volgende werkdag in huis
118,95 98,31
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

WD Green

De WD Green is gemaakt voor het snel en makkelijk upgraden van een bestaand systeem. Voelt de huidige configuratie wat traag aan, dan zal een WD Green een oplossing kunnen zijn. Doordat de WD Green serie enkel bestaat uit SSD’s zal er snel een performance boost zichtbaar zijn binnen het systeem.

Dell serversDell servers

WD Blue

Is een WD Green toch niet groot of snel genoeg voor je. Dan is een WD Blue een goede oplossing zijn voor dit obstakel. De WD Blue is ontwikkeld voor de gemiddelde gebruiker met een balans van betrouwbaarheid, hoge capaciteit en laag stroom verbruik.

Snelheid en gaming

Wil je een stabiel opslagmedium maar wel de hoogste snelheden halen? Kijk dan naar de WD Black! De WD Black zijn geoptimaliseerd voor het halen van hoge snelheden door de dynamische cache die nog snelle bij de data kan; zeer geschikt voor gaming!

Dell monitorenDell monitoren

Beveiliging en NVR

Natuurlijk heeft Western Digital ook gedacht aan schijven die 24/7 volop belast kunnen worden met het schrijven van data; de WD Purple. Bij constant actief hebben van een camera systeem zijn ook de juiste schijven nodig, schijven die constant onderdruk kunnen staan van data. Je wil natuurlijk geen één frame missen van de feed.

Overige oplossingen

Western Digital biedt niet alleen oplossing voor het interne gebruik, ook biedt het merk oplossingen voor extern gebruik. Zo is er een groot assortiment met externe harde schijven, SSD’s, Flash, USB-sticks en nog veel meer. Een echte uitblinker is de wel bekende WD Elements Portable, een WD externe harde schijf.

De WD Elements Portable is een van de meest bekende schijven, naast de interne opslag, misschien wel de bekendste. De meeste zullen hem herkennen als de WD Elements Portable 1 TB, enkel is de uiterst betrouwbare schijf niet meer alleen te verkrijgen als 1 TB versie, maar ook als 2, 3, 4 en 5 TB versie. Zo zal je al data ook extern en mobiel kunnen opslaan; voor als een USB-stick te klein is.

Bezig met laden...