Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Western Digital

Als je begint met het kijken naar harde schrijven of SSD’s kom je ongetwijfeld Western Digital, oftewel WD. Eén van de twee marktleiders op het gebied van opslag, voor zowel consumenten als zakelijke oplossingen. Western Digital heeft voor elk probleem een oplossing! Zoek je een snelle en gemakkelijke manier op je huidige PC te upgraden geen probleem. Meer opslag nodig voor in een server, kan geregeld worden. Zo gek je het niet kan bedenken, het kan (bijna) allemaal.

Western Digital

WD Green

De WD Green is gemaakt voor het snel en makkelijk upgraden van een bestaand systeem. Voelt de huidige configuratie wat traag aan, dan zal een WD Green een oplossing kunnen zijn. Doordat de WD Green serie enkel bestaat uit SSD’s zal er snel een performance boost zichtbaar zijn binnen het systeem.

Meer info
WD GreenWD Green
WD BlueWD Blue

WD Blue

Is een WD Green toch niet groot of snel genoeg voor je. Dan is een WD Blue een goede oplossing zijn voor dit obstakel. De WD Blue is ontwikkeld voor de gemiddelde gebruiker met een balans van betrouwbaarheid, hoge capaciteit en laag stroom verbruik.

WD Blue HDD
WD Blue SSD

WD Red vs WD Red Pro

Eigenschap WD Red WD Red Pro
Capaciteit t/m 14 TB t/m 14 TB
Fabrieksgarantie 3 jaar 5 jaar
Snelheid 5400 RPM 7200 RPM
Formaat M.2, 2,5 en 3,5 inch 3,5 inch
Anti-tril technologie Passief Actief
Max. in één systeem 8 st. > 8 st.

Snelheid en gaming

Alleen maar het snelste

Wil je een stabiel opslagmedium maar wel de hoogte snelheden halen? Kijk dan naar de WD Black! De WD Black zijn geoptimaliseerd voor het halen van hoge snelheden door de dynamische cache die nog snelle bij de data kan; zeer geschikt voor gaming!

WD Black HDD
WD Black SSD
WD BlackWD Black
WD PurpleWD Purple

Beveiliging en NVR

Natuurlijk heeft Western Digital ook gedacht aan schrijven die 24/7 volop belast kunnen worden met het schrijven van data; de WD Purple. Bij constant actief hebben van een camera systeem zijn ook de juiste schrijven nodig, schrijven die constant onderdruk kunnen staan van data. Je wil natuurlijk geen één frame missen van de feed.

Meer info

Overige oplossingen

Meer dan hardeschrijven

Western Digital biedt niet alleen oplossing voor het interne gebruik, ook biedt het merk oplossingen voor extern gebruik. Zo is er een groot assortiment met externe harde schrijven, SSD’s, Flash, USB-sticks en nog veel meer. Een echte uitblinker is de wel bekende WD Elements Portable, een WD externe harde schijf.

De WD Elements Portable is een van de meest bekende schrijven, naast de interne opslag, misschien wel de bekendste. De meeste zullen hem herkennen als de WD Elements Portable 1 TB, enkel is uiterst betrouwbare schrijf niet meer alleen te verkrijgen als 1 TB versie, maar ook als 2, 3, 4 en 5 TB versie. Zo zal je al data ook extern en mobiel kunnen opslaan; voor als een USB-stick te klein is.

Meer info
WD ElementsWD Elements