NVIDIA Week bij AzertyNVIDIA Week bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Een knap staaltje technologie

Powered by ASUS is een wereldwijd programma in meer dan 40 landen en omvat meer dan 500 partners die de allerbeste op maat gemaakte systemen leveren: hét keurmerk dat de bewezen kwaliteit van ASUS producten en partners levert. Met een ruim aanbod aan moederborden, videokaarten, monitoren, routers, behuizingen en randapparatuur van wereldklasse waaruit kan worden gekozen, zijn deze op maat gemaakte systemen ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gamers en andere gebruikers. Het resultaat is een volledig op maat gemaakte installatie met een naadloze samensmelting van gesynchroniseerde functies, esthetische finesse en nauwkeurig afgestelde prestaties. 


Esthetische finesse
met Aura Sync

Aura Sync RGB-verlichting is de perfecte aanvulling op je gaming-opstelling, voor een ware uitdrukking van je individualiteit. Met een vrijwel eindeloos spectrum aan kleuren en patronen, plus de mogelijkheid om verlichting te koppelen aan muziek, in-game actie of CPU/GPU-temperaturen, biedt Aura Sync RGB-verlichting je onbeperkte opties om je unieke stijl te tonen.


's Werelds nummer 1
moederbordenmerk

Al meer dan 15 jaar hebben ASUS-moederborden de sector gedomineerd om de BEST te worden: Bestsellers, Eenvoudig in gebruik, Stabiel en verTrouwd - met meer dan 600 miljoen verkochte exemplaren en de meeste gewonnen prijzen. Of je nu een build vervaardigd voor werk of gaming, een gevarieerde selectie van modellen en innovatieve functies maakt het je gemakkelijk om het perfecte moederbord te vinden voor al je behoeften.


Bekroonde videokaarten

Met 10 series en een aanbod van onderscheidende ventilatorontwerpen en de beste koelingsmogelijkheden leggen ASUS videokaarten de lat hoger met innovaties die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren. Toonaangevende waterkoeling en luchtkoeling in combinatie met kenmerkende opvallende esthetiek hebben ASUS de 2020 en 2021 European Hardware Community Award voor beste grafische kaarten opgeleverd. Dit bevestigt dat onze nieuwste line-up de beste keuze biedt voor gaming of content creatie.