• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Canon printers

Op zoek naar een Canon printer? Azerty verkoopt alle populaire Canon printers voor een scherpe prijs. Veel Canon printers kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis -ook in het weekend.

Er zijn 125 resultaten gevonden

49-72 van 125 resultaten

Er zijn 125 resultaten gevonden

49-72 van 125 resultaten

Kun jij niet wachten tot je een eigen Canon printer in huis hebt?

Of het nu gaat om de Canon wifiprinter, de Canon laserprinter, of de Canon all-in-one-printer, voor al deze producten ben je bij Azerty aan het juiste adres. Daarvoor is het wel handig om eerst te bepalen welke functies van een printer voor jou belangrijk zijn. Wil je liever geen gedoe met de bedrading, kies dan voor een wifiprinter van Canon. Of zoek je naar de krachtige en betrouwbare prestaties van een Canon laserprinter? Ook daarin biedt Canon meer dan genoeg opties.

En als je het liefste een printer wilt aanschaffen die alle functies combineert, zoals printen, kopieren en scannen, dan kun je het beste gaan voor de all in one printer. Als je zoekt naar een eenvoudige en dus goedkope Canon printer, dan is een Canon fotoprinterde ideale oplossing. Bedenk dan wel dat deze voornamelijk geschikt zijn om foto’s te printen. Voor het printen van documenten kun je beter kiezen voor een inkjet- of laserprinter.

Laser printer
Inktjet printer
Canon printerCanon printer
Canon multifunctionalCanon multifunctional

Wil je ook graag kunnen scannen met je Canon printer?

Veel printers van Canon beschikken ook over de mogelijkheid om te scannen. Dit is de ideale manier om een papieren document digitaal te maken. Leg net als bij kopiëren het desbetreffende document op de glazen plaat onder de klep van de printer en laadt de digitale afbeelding in op je computer door middel van de bijbehorende software.

Vervolgens kun je het digitale bestand opslaan en eventueel bewerken op je eigen computer, zodat je niet zoals bij een papieren document de kans loopt deze te verliezen.

Bekijk alle scanners

         
         
         
         
         

Geschiedenis Canon

Canon is een Japans elektronicabedrijf gespecialiseerd in camera’s, zowel foto-als videocamera's, printers en kopieerapparaten, maar ook apparatuur dat gebruikt wordt in de gezondheidszorg. De productie van deze medische apparatuur nam Canon in 2016 over van fabrikant Toshiba. Canon heeft een hoofdkantoor in Ota, Tokio, maar heeft ook kantoren in Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en behoort tot de pioniers op gebied van elektronica.

Het bedrijf startte al in 1933 onder de naam Precision Optical Instruments Laboratory. In 1982 begon Canon met een nieuw assortiment inkjetprinters, voorzien van Bubblejet-technologie. Deze technologie is vergelijkbaar met inkjet-technologie, alleen wordt hierbij gebruik gemaakt van warmte in plaats van kristallen.

Canon printerCanon printer

loader
Bezig met laden...