Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

MSI videokaart

Op zoek naar een MSI videokaart? Azerty verkoopt alle populaire videokaarten van MSI. Veel MSI videokaarten kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis - ook in het weekend.

Kijk ook eens naar de volgende videokaarten:
Alle videokaarten | AMD Radeon | Nvidia GeForce

Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...
GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO
RTX2060
NVIDIA Turing™ Architectuur
GeForce RTX is powered door Nvidia Turing de eerste geavanceerde GPU architectuur voor gamers en creators. Krijg ware next-gen prestaties en features met dedicated AI en ray tracing cores voor de ultieme ervaring.
RTX2060
Krijg SUPER krachten
De GeForce RTX SUPER’ Series heeft meer cores en hogere clock snelheden wat de prestatie met 25% vehoogd ten op zichte van de originele RTX 20 Series en 6x sneller maakt dan de vorige generatie 10 series GPUs. Het is tijd om je klaar te maken voor Super krachten.
RTX2060
GeForce Experience
Maak en deel video's, screenshots met vrienden. Houd je stuurprogramma's up-to-date en optimaliseer je game-instellingen. Met GeForce Experience’ heb je oneindig veel mogelijkheden, waardoor het een onmisbare aanvulling voor je GeForce kaart is.
gaming
DE TERUGKEER VAN HET BEEST
De GeForce RTX 20 SUPER GAMING TRIO is de terugkeer van MSI’s machtige drie-fan grafische kaart. De kaart maakt gebruik van alleen de meest krachtige CPU's, de TRIO Series beschikt over een mix van zwart en gunmetal grijs met elegante vormen en een brushed backplate dat past bij de koeler. Dit ziet er geweldig uit in combinatie met de RGB effecten die aanwezig zijn op de voorkant en zijkant van de kaart die bediend worden door MSI's Mystic Light software en zo gecombineerd kan worden met andere componenten.
gaming
BRILJANTE VERTONING VAN KLEUREN
Vertoon een prachtig kleurenpalet met de MSI Mystic Light software. Kies een unieke look uit de miljoenen kleuren die beschikbaar zijn voor finishing touch van jouw build. Een nieuwe look is slechts een paar klikken weg. Voel je de RGB hype niet zo kan je ook de LEDs uitzetten met één klik op de knop.
RTX2080
Backplate
Heeft een klassieke "brushed" look wat een mooie visuele touch geeft aan de grafische kaart. De slimme plaatsing van termische pads verhoogt de kracht en temperatuur controle van de grafische kaart.
RTX2080
Beschermende Backplate Voorkomt scherpe randjes en verkleind de kans op verwonding tijdens het bouwen
TORX FAN 3.0
Een gloednieuwe versie van de MSI TORX fan verlegt de grenzen als het om koeling oplossingen en de verhoging van de prestaties. De The new trims clearly visible on the traditional fan blade create a focused airflow which in turn is pushed down by the dispersion fan blades for increased static pressure.
RTX2080
RTX2080
Lucht verdelende Fan Blades
Heeft een speciaal gecurvede blade wat de luchtsnelheid verhoogt en zo de efficientie tot de max brengt.
RTX2080
Traditionele Fan Blade
Drukt een stabiele luchtflow naar de massieve heatsink onder de fans.
ZERO FROZR: BLIJF ONDER DE RADAR
In 2008 introduceerde MSI de ZERO FROZR technologie die de fans compleet tot stilstand liet komen als het op een relatief lage temperatuur was. Dit elimineert al het geluid als er geen koeling nodig was. Wanneer het verhit wordt tijdens het game gaan de fans automatisch aan om jouw PC op de juiste temperatuur te houden.
ZERO FROZR
BEHEERSING VAN AERODYNAMICA
In onze zoektocht om de beste koeloplossing te leveren hebben wij de kunst van aerodynamica onder de knie gekregen.
RTX2080
INTENSE KOELING
Muurvast geschroeft op de PCB geeft onze heatsink de juiste temperatuur verdeling en een versterke kaart.
RTX2080
KOELPLAAT
Een aluminum plaat bedekt alle componenten die verhit kunnen worden om zo directe koeling te leveren voor een optimale prestatie.
RTX2080
VERSTERKTE PCB
Door het gebruik van dikke lagen koper levert de PCB een beter signaal en blijft de prestatie optimaal voor langere duur.
pcb
OC SCANNER
De laatste versie van MSI Afterburner heeft een OC Scanner voor RTX 20 series grafische kaarten. OC Scanner is een geautomatiseerde functie dat zoekt naar de hoogste stabiele overclock setting van jouw grafische kaart. Dit geeft je prestatie een gratis boost voor een stabiele in-game ervaring met hogere FPS.
msi duke 2080