NVIDIA Week bij AzertyNVIDIA Week bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA GeForce RTX 4070

De NVIDIA GeForce RTX 4070 laat je geweldig gamen en creëren. Breng je games tot leven met snelle raytracing en AI-versnelde prestaties met DLSS 3. De RTX 4070 wordt aangestuurd door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en supersnel G6X-geheugen.

NVIDIA GeForce RTX 4070

Er zijn 17 resultaten gevonden

Er zijn 17 resultaten gevonden

Over de GeForce RTX 4070

Het is NVIDIA opnieuw gelukt om het gamelandschap op zijn grondvesten te doen schudden met de GeForce RTX 40-serie. De RTX 40-serie is tot wel 4 keer sneller dan de vorige generatie. Bovendien is de Ada Lovelace-architectuur efficiënter dan vorige generaties.

Raytracing
De Ada-architectuur ontketent de volledige kracht van raytracing, die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40-serie en RT-cores van de derde generatie ervaar je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden als nooit tevoren.

NVIDIA DLSS 3
DLSS 3 is de nieuwste versie van NVIDIA's AI-aangedreven prestatievermenigvuldiger. DLSS gebruikt AI om lagere resoluties up te scalen, en om extra frames te genereren. Met DLSS kun je dus ook in superhoge resoluties hoge framerates halen.

NVIDIA Reflex
De GeForce RTX 4070 biedt de laagste latentie en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om de systeemlatentie te optimaliseren en te meten. Het zorgt ervoor dat je de beste precisieschutter wordt in jouw gamewereld. 

NVIDIA Studio
Ook creators worden blij van de 4070. Met de NVIDIA Studio drivers til je je creatieve projecten naar het volgende niveau. De RTX 4070 biedt ongekende prestaties op het gebied van 3D-rendering, videobewerking en grafisch ontwerp.

NVIDIA Broadcast
Met NVIDIA Broadcast maak je van jouw woonkamer een studio. Functies als ruisverwijdering en virtuele achtergronden gebruiken AI om jouw livestreams en videogesprekken net dat beetje extra te geven.