Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA GeForce RTX 4080

Meer dan snel

De NVIDIA GeForce RTX 4080 levert de ultraprestaties en functies die enthousiaste gamers en creators nodig hebben. Breng je games en creatieve projecten tot leven met raytracing en door AI aangestuurde graphics. De kaart wordt aangestuurd door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en supersnel G6X-geheugen.

NVIDIA GeForce RTX 4080

Er zijn 15 resultaten gevonden

Er zijn 15 resultaten gevonden

Tips van Azerty

Oververhitting
Misschien heb je verhalen gehoord over videokaarten met smeltende connectoren. Inmiddels is bekend dat dit probleem zich alleen voordoet wanneer de 12Vhpwr-connector niet volledig is ingeplugd op de videokaarten. Houd hier dus rekening mee wanneer je de videokaart aansluit. Kijk hier voor een referentiefoto van NVIDIA.

Kabels buigen
Als je vanwege cablemanagement de voedingskabels wil buigen, doe dat dan voordat je deze aansluit op je videokaart. De connector op de kaart is fragiel en door de kabels van tevoren te buigen verminder je de kracht die je uitoefent op deze connector. Zo voorkom je schade.

Airflow
Omdat de kaart zoveel ruimte in je kast gebruikt kan het zijn dat je airflow niet meer optimaal is. Zorg ervoor dat er onder de videokaart genoeg ruimte is voor aanzuiging van koele lucht. Mocht je de ruimte te hebben om een fan te plaatsen aan de voorzijde van je behuizing, plaats deze dan zodat deze op je videokaart is gericht om deze optimaal te koelen. 

Over de GeForce RTX 4080

Het is NVIDIA opnieuw gelukt om het gamelandschap op zijn grondvesten te doen schudden met de GeForce RTX 40-serie. De RTX 40-serie is tot wel 4 keer sneller dan de vorige generatie. Bovendien is de Ada Lovelace-architectuur efficiënter dan vorige generaties.

Raytracing
De Ada-architectuur ontketent de volledige kracht van raytracing, die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40-serie en RT-cores van de derde generatie ervaar je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden als nooit tevoren.

NVIDIA DLSS 3
DLSS 3 is de nieuwste versie van NVIDIA's AI-aangedreven prestatievermenigvuldiger. DLSS gebruikt AI om lagere resoluties up te scalen, en om extra frames te genereren. Met DLSS kun je dus ook in superhoge resoluties hoge framerates halen.

NVIDIA Reflex
De GeForce RTX 4080 biedt de laagste latentie en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om de systeemlatentie te optimaliseren en te meten. Het zorgt ervoor dat je de beste precisieschutter wordt in jouw gamewereld. 

NVIDIA Studio
Ook creators worden blij van de 4080. Met de NVIDIA Studio drivers til je je creatieve projecten naar het volgende niveau. De RTX 4080 biedt ongekende prestaties op het gebied van 3D-rendering, videobewerking en grafisch ontwerp.

NVIDIA Broadcast
Met NVIDIA Broadcast maak je van jouw woonkamer een studio. Functies als ruisverwijdering en virtuele achtergronden gebruiken AI om jouw livestreams en videogesprekken net dat beetje extra te geven.