• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Apple

Dankzij deze status zijn wij dé webshop waar je terecht kunt voor je favoriete Apple-producten. Wij bieden een groot aanbod van Apple-producten aan en doen dat voor zowel consumenten als voor de zakelijke markt. In ons assortiment vind je de meest populaire iPhones, MacBooks, iMacs en iPads.

Meer dan alleen een webshop. Als Apple Authorized Reseller kun je bij ons niet alleen terecht voor het aanschaffen van Apple-devices, maar ook voor advies en service. Kortom, je bent verzekerd dat we alle kennis in huis hebben om jou te voorzien van alles omtrent Apple-devices.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Apple-producten.
✔ Voor 23:00 uur besteld, morgen geleverd.

Apple
Apple Authorised ResellerApple Authorised Reseller
MacBook
iPad
iPhone
iMacs
AirPods

Apple en de zakelijke markt

Op de werkvloer wint Apple aan terrein. Azerty vindt dat Apple op het gebied van security, gebruiksvriendelijkheid, productiviteit en samenwerking het bedrijfsleven veel te bieden heeft. Één van de belangrijkste voordelen is dat alle devices van Apple fantastisch met elkaar samenwerken in het zogenaamde ecosysteem.

Apple MacBookApple MacBook
Apple iPhoneApple iPhone

Ecosysteem van Apple

Dit ecosysteem zorgt ervoor dat alle apparaten en diensten als één groot netwerk samenwerken. Denk aan systemen en apps voor e-mail, samenwerking en bestandsdeling. Zo synchroniseren de apparaten als je ze tegelijkertijd gebruikt en kun je vanaf elk device bij je bestanden. Met het ecosysteem van Apple beschik je over alle tools die je nodig hebt om je werk te doen.

De voordelen van de totaaloplossing voor bedrijven

✔ Wij denken met je mee over de beste IT-oplossing omtrent Apple-devices.
✔ Technische kennis in huis.
✔ Breed en gespecialiseerd assortiment.
✔ Lease eenvoudig producten.
✔ Veel gratis applicaties.

Wil je meer weten over Apple-producten voor ondernemers, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met ons op.

+31 572 32 81 23
verkoop@azerty.nl

Apple iMacApple iMac