• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

iiyama's terug naar werk gids: Vind de juiste monitor voor jou

In de snel evoluerende wereld van technologie en zakelijke innovatie, is er één merk dat al tientallen jaren de toppositie behoudt als het gaat om beeldschermen en monitoren, iiyama. Een bedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1973, heeft consequent hoge normen gehandhaafd in de wereld van monitoren. Als je op zoek bent naar de juiste monitor om terug te keren naar je werkplek, dan is iiyama het merk waar je op kunt vertrouwen.

Maar wat maakt iiyama zo speciaal en waarom is het een vooraanstaand merk geworden in de branche? Het antwoord ligt in hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en begrip van de diverse behoeften van hun klanten. Met een breed scala aan monitoren, variërend van gaming tot professioneel gebruik, biedt iiyama niet alleen veel keuzemogelijkheden, maar ook betrouwbaarheid en uitstekende prestaties.

In deze "Terug naar werk gids" nemen we je mee door de wereld van iiyama, en laten we je zien waarom ze de perfecte keuze zijn voor jouw terugkeer naar de werkplek. Iiyama heeft voor ieder wat wils! Wij hebben vier monitoren geselecteerd zodat jij de juiste keus kan maken!

iiyama ProLite XU2493HS-B5 - LED-monitor
24" - 1920 x 1080 Full HD - IPS
timer 10+ werkdagen
112,95 93,35

De iiyama ProLite XU2493HS-B5: Een diepere blik op beeldkwaliteit

De iiyama ProLite XU2493HS-B5 is een LED-monitor die zich kenmerkt door specificaties en functies die zowel de productiviteit als de visuele beleving verbeteren, en het is een uitstekend voorbeeld van de innovatie die iiyama in zijn producten integreert.

Een van de opvallende kenmerken van de ProLite XU2493HS-B5 is het 24-inch IPS-paneel met Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels). Dit type paneel staat bekend om zijn uitstekende kleurnauwkeurigheid en brede kijkhoeken, wat van cruciaal belang kan zijn voor grafisch ontwerpers, fotobewerkers en andere professionals die afhankelijk zijn van kleurgetrouwe weergave. Het scherm biedt levendige kleuren en een scherpe beeldkwaliteit, wat essentieel is voor taken waarbij details van belang zijn.

Een ander aspect van deze monitor is de dunne rand, die zorgt voor een vrijwel naadloze meervoudige schermopstelling. Dit is vooral handig voor professionals die met meerdere monitoren werken en een groter schermoppervlak nodig hebben om efficiënter te kunnen werken.

Wat betreft connectiviteit biedt de ProLite XU2493HS-B5 een scala aan opties. Het beschikt over HDMI- en DisplayPort-ingangen, evenals VGA voor oudere apparaten. Dit betekent dat je meerdere apparaten kunt aansluiten, zoals laptops, desktopcomputers, en zelfs gameconsoles, zonder gedoe met kabels en adapters.

Iiyama heeft ervoor gezorgd dat de XU2493HS-B5 volledig aanpasbaar is aan de behoeften van de gebruiker. De monitor is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar, wat betekent dat je de ideale kijkpositie kunt vinden en rug- en nekklachten kunt verminderen, zelfs tijdens lange werkdagen.

Wat oogbescherming betreft heeft iiyama de XU2493HS-B5 uitgerust met hun befaamde Flicker-Free en Blue Light Reduction-technologieën. Deze functies verminderen de vermoeidheid van de ogen en minimaliseren het risico op digitale oogbelasting, wat van cruciaal belang is voor professionals die urenlang achter een scherm werken.

Met een laag stroomverbruik en een automatische uitschakelfunctie wanneer de monitor niet in gebruik is, draagt deze monitor bij aan energiebesparing en een kleinere ecologische voetafdruk.

Iets méér nodig?: De iiyama ProLite XB2483HSU-B5 in focus

De iiyama ProLite XB2483HSU-B5 is een indrukwekkende monitor die zijn eigen niche vult binnen iiyama's brede scala aan beeldschermen. Toegegeven: er zijn veel overeenkomsten tussen de eerder besproken monitor en deze HSU variant.

Qua schermformaat, resolutie, paneeltype en ergonomie hebben beide monitoren exact dezelfde kenmerken. Het eerste verschil tussenbeide zit in de connectiviteit.

De eerst bepsroken monitor, de XU2493HS-B5 biedt de gebruiker een HDMI, DisplayPort en VGA.

De HSU-B5 is uitgerust met een HDMI, DisplayPort, VGA én USB-hub. Deze USB-hub kan veel toegevoegde waarde hebben voor de gebruiker.

Stel dat je een professionele fotograaf bent en je werkt met een laptop die beperkte USB-poorten heeft. Met de XB2483HSU-B5 kun je je camera, externe harde schijf en andere randapparatuur rechtstreeks op de USB-hub van de monitor aansluiten. Hierdoor hoef je niet steeds kabels in en uit je laptop te pluggen, wat handig is voor gegevensoverdracht en organisatie van je werkruimte.

Of; je bent financieel analist en moet tegelijkertijd gegevens van verschillende bronnen met elkaar vergelijken. Met de XB2483HSU-B5 kun je meerdere computers aansluiten via HDMI, DisplayPort en VGA en ze weergeven in PiP (Picture-in-Picture) of PbP (Picture-by-Picture) modi. Hierdoor kun je gemakkelijk gegevens vergelijken en analyseren vanuit verschillende bronnen zonder tussen schermen te schakelen.

Het tweede verschil tussen beide varianten is de al dan niet ingebouwde luidsprekers.

Stel dat je regelmatig deelneemt aan online conferentiegesprekken of videogesprekken met collega's of klanten. De ingebouwde luidsprekers van de XB2483HSU-B5 kunnen van pas komen omdat ze voldoende geluidskwaliteit bieden voor stem- en gespreksdoeleinden. Hierdoor hoef je geen externe luidsprekers of hoofdtelefoon aan te sluiten, wat handig is voor snelle en efficiënte vergaderingen.

Het verschil in ondersteuning voor multi-monitor opstellingen tussen de iiyama ProLite XU2493HS-B5 en de iiyama ProLite XB2483HSU-B5 kan invloed hebben op je productiviteit en de manier waarop je meerdere bronnen en schermen beheert. Hier is een bespreking van dit verschil met praktische voorbeelden:

Stel dat je meerdere XU2493HS-B5-monitoren hebt in een opstelling met dunne randen. Dit geeft je een uitgebreide werkruimte zonder vervelende randen tussen de schermen, wat handig is voor taken zoals videobewerking, waar je mogelijk een groot venster met een videovoorbeeld opent op een van de schermen en de bewerkingstools op een ander.

De HSU-B5 biedt met zijn ondersteuning voor Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP) modi meer geavanceerde mogelijkheden voor multitasking met meerdere bronnen, terwijl de XU2493HS-B5 met zijn dunne randen vooral gericht is op het creëren van een naadloze en stijlvolle multi-monitor opstelling met een uitgebreide werkruimte. Je keuze hangt af van je specifieke behoeften en hoe je multi-monitor opstelling wilt gebruiken.

Samenvattend biedt de iiyama ProLite XB2483HSU-B5 monitor een iets uitgebreider scala aan functies in vergelijking tot de eerder besproken monitor.

iiyama ProLite XUB2792QSN-B5 - LED-monitor
27" - 2560 x 1440 WQHD - IPS
timer Volgende werkdag in huis
239,00 197,52

Quad HD Brilliance: De iiyama XUB2792QSN-B5 LED-monitor in detail

De iiyama ProLite XUB2792QSN-B5 LED-monitor onderscheidt zich op verschillende manieren van zijn concurrenten en biedt een reeks indrukwekkende technische kenmerken die het tot een uitstekende keuze maken voor veeleisende gebruikers.

Allereerst is het scherm uitgerust in een 27-inch IPS-paneel met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, ook wel bekend als Quad HD of 2K-resolutie. Dit resulteert in een scherpe beeldkwaliteit met veel meer detail dan een standaard Full HD-monitor. De monitor levert levendige kleuren, diepe zwartwaarden en een brede kijkhoek, wat van cruciaal belang is voor professionals die werken met visueel veeleisende taken zoals grafisch ontwerp, fotobewerking en videoproductie.

Een van de onderscheidende kenmerken van de XUB2792QSN-B5 is de integratie van de IPS-ADS-paneeltechnologie. Deze technologie combineert de voordelen van IPS en ADS-panelen en resulteert in een nog breder kleurenspectrum en een nog betere kleurnauwkeurigheid. Dit kan van grote toegevoegde waarde zijn voor professionals die werken met kleurgevoelige projecten, zoals het afdrukken van foto's en grafisch ontwerp, waar kleurnauwkeurigheid van het grootste belang is.

Een ander uniek aspect van deze monitor is de USB-C-connectiviteit, waarmee je niet alleen video- en audiosignalen kunt overdragen, maar ook gegevens kunt verzenden en tegelijkertijd je laptop kunt opladen. Dit vereenvoudigt de aansluiting en zorgt voor een opgeruimde werkruimte zonder een wirwar van kabels.

Ook is deze monitor voorzien van een ingebouwde omgevingslichtsensor. Deze sensor past automatisch de helderheid van het scherm aan op basis van het omgevingslicht in de ruimte. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele kijkervaring, maar draagt ook bij aan energiebesparing door overmatig stroomverbruik te voorkomen.

De monitor is ook uitgerust met een geïntegreerde luidspreker, wat handig kan zijn voor videoconferenties en het afspelen van multimedia-inhoud zonder extra luidsprekers of hoofdtelefoons aan te sluiten.

De iiyama ProLite XUB2792QSN-B5 LED-monitor biedt een indrukwekkende set technische kenmerken die het tot een uitstekende keuze maken voor de gebruiker met iets meer eisen.

Ultrabreed, ultrahandig: De iiyama XCB3494WQSN-B5 monitor beoordeeld

De iiyama ProLite XCB3494WQSN-B5 LCD-monitor biedt sterke visuals en technologische innovatie, waardoor het een perfecte keuze is voor professionals die hoge eisen stellen aan hun beeldweergave. Deze monitor onderscheidt zich van zijn tegenhangers door een reeks kenmerken waar we je graag meer over vertellen!

Het eerste kenmerk is niet te missen dankzij het 34-inch ultrawide IPS-paneel met een resolutie van 3440 x 1440 pixels, ook wel bekend als UWQHD. Dit panoramische schermformaat biedt een perfecte kijkervaring en overtreft de typische Full HD-monitoren door meer schermruimte en detailweergave te bieden.

Een onderscheidend kenmerk dat de XCB3494WQSN-B5 uniek maakt, is de geïntegreerde Picture-in-Picture (PiP) en Picture-by-Picture (PbP) functionaliteit. Hiermee kunnen gebruikers meerdere bronnen tegelijkertijd weergeven op het grote scherm, wat handig is voor multitasking en efficiëntie.

Een andere onderscheidende eigenschap is de ingebouwde KVM-switch (Keyboard, Video, Mouse). Hiermee kun je eenvoudig schakelen tussen twee computers met één set toetsenbord en muis, wat een naadloze workflow mogelijk maakt, zelfs als je met meerdere systemen werkt.

De monitor biedt ook een hoog contrast en helderheid, waardoor het ideaal is voor zowel grafische professionals als gamers. Met een snelle responstijd en ondersteuning voor FreeSync-technologie kunnen gamers genieten van vloeiende beeldweergave zonder tearing of haperingen.

Ergonomie is een ander benoemenswaardig aspect van de monitor want deze is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar, zodat je de perfecte kijkhoek kunt instellen die past bij je werkstijl en comfortbehoeften.

Kortom, de iiyama ProLite XCB3494WQSN-B5 LCD-monitor combineert technische innovatie, ultrabreed schermformaat, multitaskingmogelijkheden en geavanceerde connectiviteitsopties om een unieke werkervaring te bieden. Het is een krachtige keuze voor professionals die topklasse beeldkwaliteit en veelzijdigheid in hun dagelijkse taken eisen.

iiyama ProLite XCB3494WQSN-B5 - LCD-monitor
34" - UWQHD - IPS
timer Volgende werkdag in huis
379,00 313,22
loader
Bezig met laden...