• In-house assemblage
 • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • Eigen technische dienst
 • We helpen je graag: 0572-328120

TP-Link

TP-Link is een van de marktleiders op het gebied van netwerkapparatuur voor consumenten. In de afgelopen jaren is TP-Link meerdere keren verkozen tot nummer 1 op het gebied van wifi-apparatuur voor consumenten. Voor men die er nog niet achter is gekomen wat TP-Link allemaal te bieden heeft.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over TP-Link producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het TP-Link assortiment

TP-Link switchesTP-Link switches

TP-Link switches

TP-Link routersTP-Link routers

TP-Link routers

TP-Link accesspointsTP-Link accesspoints

TP-Link access points

TP-Link netwerkadaptersTP-Link netwerkadapters

TP-Link netwerkadapters

Meest gekochte TP-Link producten

Tapo C520WS V1 - Netwerkbewakingscamera
pan tilt - openlucht - weerbestendig
Volgende werkdag in huis
105,90 87,52
TP-Link TL-SG1005P - Switch
onbeheerd - 4 x 10/100/1000 (PoE) + 1 x 10/100/1000 - desktop
Volgende werkdag in huis
45,00 37,19
TP-Link UE300 - Netwerkadapter
USB 3.0 - Gigabit Ethernet - wit
Volgende werkdag in huis
19,85 16,40
TP-Link Omada ER605 - Router
4-poorts switch - GigE
Volgende werkdag in huis
54,40 44,96
 • In-house assemblage
 • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • Eigen technische dienst
 • Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

1G Omada oplossingen 

2.5G Omada oplossingen

10G Omada oplossingen

Omada: een zakelijke Wi-Fi oplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is

TP-Link biedt met Omada een zakelijke draadloze netwerkoplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is. De access points uit de Omada-serie zijn gemakkelijk te beheren via de Omada Cloud Controller, de Omada Software Controller en de intuïtieve Omada-app. Hiermee zijn gebruikers in staat om volledige Omada-netwerken remote te beheren. Bovendien zijn de Omada access points uitgerust met captive portal opties. Doordat SMS- en Facebook-authenticatie ook mogelijk is, wordt het voor gasten nog makkelijker te verbinden met jouw Wi-Fi netwerk.

TP-Link OmadaTP-Link Omada

Indrukwekkende prestaties

De combinatie van krachtige chipsets, Wi-Fi 5 (802.11ac) standaard, MU-MIMO, seamless roaming en mesh modus zorgen voor uitstekende, betrouwbare prestaties.

Centraal beheer

De Omada Cloud Controller en Omada Software Controller stellen gebruikers in staat om jouw hele Omada-netwerk centraal te beheren in één overzicht.

Hoog gebruiksgemak

De producten zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en intuïtief, daardoor is er geen speciale training vereist om aan de slag te gaan met Omada.

De verschillende beheermogelijkheden binnen de Omada-serie

De access points uit de Omada-serie kunnen standalone worden ingezet en daarnaast op verschillende andere manieren beheerd en geconfigureerd worden. Zo is er de gratis downloadbare Omada Software Controller. Deze software stelt je in staat om één of meerder netwerken van Omada access points centraal te beheren in de Cloud. Daarnaast is er de Omada OC200 Cloud Controller. Dit is een compacte hardware controller waarop de cloud software al is geïnstalleerd. Let wel, jouw Wi-Fi netwerk is alleen te beheren via de Cloud als de server, pc of OC200 met de cloud software aan staat. Het is bovendien mogelijk jouw access points te configureren en beheren via de gratis Omada app.

 • Uitgebreide captive portal mogelijkheden: dit helpt om alleen geautoriseerde gasten toegang tot het netwerk te verlenen aan de hand van gebruiksvriendelijke authenticatiemethodes. De toevoeging van SMS- en Facebook-authenticatie maakt het nog makkelijk voor gasten om te verbinden met het netwerk.
 • Planningsopties: er kan bijvoorbeeld ingesteld worden om het access point automatisch opnieuw op te starten of de Wi-Fi in en uit te schakelen op een bepaald tijdstip.
 • Apparaten beheren: houd de status van de apparaten in realtime in de gaten, beperk de bandbreedte en blokkeer niet-vertrouwde apparaten en zorg zo voor betere algemene netwerkprestaties.
Omada Software ControllerOmada Software Controller

Omada Software Controller

 • Te installeren op een pc of een server
 • Geschikt voor Windows en Linux
 • Beheer tot 1.500 Omada-access points

         
         
         
         
         

Omada OC200 Cloud Controller

 • Beheer tot wel 100 Omada-access points
 • Kan gevoed worden via PoE (802.3af/at) en Micro-USB (5V 1A)
 • 1 USB 2.0 poort om een externe opslaglocatie aan te sluiten voor automatische back-up
 • Toegang tot de Omada Cloud, zonder dat een pc of server nodig is
Koop Omada OC200 Cloud Controller
Omada OC200 Cloud ControllerOmada OC200 Cloud Controller

Beschikbaar sinds 1 juli 2020: Omada SDN

TP-Link Omada Cloud Networking SolutionTP-Link Omada Cloud Networking Solution

Als je al gebruik maakt van de Omada producten, dan heb je zeker de hoge snelheden van de Omada Business Solution ervaren. Maar heb je wel eens nagedacht over de beste manier om jouw netwerk te beheren?

Naast de OC200 Cloud controller en het gecentraliseerde Cloud managementplatform, is er nu een nieuwe, nog efficiëntere en gemakkelijke methode om jouw netwerk te beheren: TP-Link Omada SDN. Door de nieuwe technologie waar de Omada Software Defined Networking (SDN) oplossing van gebruik maakt kun je gemakkelijk alle Omada netwerkapparaten, waaronder de cloud controller, access points, switches en gateways, centraal beheren in de cloud vanuit één simpele interface.

De SDN technologie is compatible met een groot deel van het huidige portfolio van TP-Link.

TP-Link Omoda appTP-Link Omoda app

De Omada app

Met deze intuïtieve app zijn gebruikers in staat om Omada access points (EAP’s) te configureren en beheren. Instellingen wijzigen, netwerkstatus controleren en apparaten beheren: het kan allemaal eenvoudig via uw smartphone of tablet. De app kan gebruikt worden als de access points gewoon standalone beheerd worden, daarnaast kan de app ook samenwerken met de Omada Controllers.

Standalone modus

De standalone modus is ontworpen voor het direct beheren van de access points zonder tijd te moeten besteden aan het configureren van een controller. Elke EAP wordt afzonderlijk beheerd. Deze modus wordt aanbevolen voor netwerken die slechts een paar access points hebben en die alleen basisfuncties vereisen, zoals een thuisnetwerk.

Controller modus

Controller-modus werkt samen met een Omada Software Controller of een hardware Cloud Controller en is geschikt voor het centraal beheren van meerdere EAP’s. Met de controller-modus kunt u uniforme draadloze instellingen configureren en automatisch synchroniseren met alle EAP’s in het netwerk. In vergelijking met de stand-alone modus zijn er meer configuratie-opties beschikbaar in de controller-modus.
U kunt EAP’s op twee manieren beheren in de Controller-modus: via Local Access of Cloud Access. In de Local Access-modus kan de Omada-app EAP’s beheren wanneer de controller en uw mobiele apparaat zich in hetzelfde subnet bevinden. In de Cloud Access-modus heeft de Omada App via het internet toegang tot de Controller, zodat u uw EAP’s kunt beheren waar u ook bent.

Bezig met laden...