• azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Vragen? Stuur een appje

TP-Link

TP-Link is een van de marktleiders op het gebied van netwerkapparatuur voor consumenten. In de afgelopen jaren is TP-Link meerdere keren verkozen tot nummer 1 op het gebied van wifi-apparatuur voor consumenten. Voor men die er nog niet achter is gekomen wat TP-Link allemaal te bieden heeft.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over TP-Link producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het TP-Link assortiment

TP-Link switchesTP-Link switches

TP-Link switches

TP-Link routersTP-Link routers

TP-Link routers

TP-Link accesspointsTP-Link accesspoints

TP-Link access points

TP-Link netwerkadaptersTP-Link netwerkadapters

TP-Link netwerkadapters

Meest gekochte TP-Link producten

TP-Link Easy Smart - Switch
5 x 10/100/1000 - desktop
timer Volgende werkdag in huis
19,91 16,46
TP-Link TL-SG108E v4 - Switch
onbeheerd - 8 x 10/100/1000 - desktop
timer Volgende werkdag in huis
29,95 24,75
TP-Link TG-3468 - Netwerkadapter
PCIe x1 - Gigabit Ethernet
timer Volgende werkdag in huis
12,- 9,92
TP-Link UE306 - Netwerkadapter
USB 3.0 - Gigabit Ethernet - zwart
timer Volgende werkdag in huis
15,- 12,40
 • azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

1G Omada oplossingen 

2.5G Omada oplossingen

10G Omada oplossingen

TP-Link Omada Future proof Multi-gigabit netwerkoplossingTP-Link Omada Future proof Multi-gigabit netwerkoplossing

Zijn licenties voor gebruik van netwerk apparatuur nog wel van deze tijd?

TP-Link levert in Nederland sinds 5 jaar een SDN netwerk oplossing voor het MKB genaamd Omada. Omada is een licentie vrije SDN oplossing voor de zakelijke markt. Onder de vlag Omada levert TP-Link deze netwerk oplossing aan zakelijke klanten in Nederland. Netwerken tussen de 0 en 500 medewerkers hebben de focus van het Nederlandse sales en pre sales team. Dit jaar is er een toevoeging op het huidige Omada Portfolio : Omada Pro, deze oplossingslijn richt zich op Enterprise netwerken of SMB klanten met zeer specifieke beveiliging wensen voor het MKB. Hiermee kan iedere organisatie gebruik maken van een goede B2B netwerk oplossing voor een zeer prettige prijs. 

Al jaren moet er voor het gebruik van een netwerkoplossing een bepaald tarief per periode betaald worden, de zogenaamde licentie! Wat blijkt nu? Steeds meer IT-leidinggevenden, inkopers en vooral financieel managers vinden dit een doorn in het oog. “Men betaalt relatief veel geld voor de hardware in een oplossing en dan mag je ook nog extra betalen voor het gebruik daarvan!” is een veel gehoorde uitspraak van deze groepen. Deze licentiekosten kunnen per jaar behoorlijk oplopen. Vergelijk je bijvoorbeeld de 1 jarige licentiekosten van een netwerk met de totaalprijs van TP-Link Omada, zet dit aan tot nadenken. En dat is wat veel resellers en eindgebruikers gedaan hebben en steeds vaker doen.

First time installation support

Bij TP-Link Omada hebben we daar een geheel andere gedachte bij. Frank Damen van Omada: “Alles wat je koopt zit in de doos. Het product (hardware), software, support en de updates en upgrades. En daar wordt ook nog eens 10 jaar garantie op gegeven. Geen addertjes onder het gras. En dat alles voor een zeer scherpe prijs”.

De partners van Omada, waaronder Azerty, zijn dusdanig goed opgeleid dat een project gewoon slaagt. En is er toch een keer een probleempje, dan zijn er pre-sales consultants die altijd hulp kunnen bieden. 

Voor klantspecifieke supportvragen is er een knop in de software die je kan activeren. Vanaf dat moment word je om de 4 uur op de hoogte gehouden van de status van de oplossing. Dag en nacht! In 99 van de 100 gevallen is dit echter helemaal niet nodig. 

Iedere organisatie in Nederland kan dus gebruik maken van de Omada networking oplossingen. Je weet dat er een zeer grote organisatie achter staat, die je vooraf helpt en na oplevering altijd bereid is je te blijven helpen. Geen extra licenties aanschaffen, dus geen extra kosten. Dat is betrouwbaar en voorspelbaar. De wens van iedere IT-directeur, inkoper of financieel manager. Zeker in deze tijden waarin budgetten onder druk staan.

Omada: een zakelijke Wi-Fi oplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is

TP-Link biedt met Omada een zakelijke draadloze netwerkoplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is. De access points uit de Omada-serie zijn gemakkelijk te beheren via de Omada Cloud Controller, de Omada Software Controller en de intuïtieve Omada-app. Hiermee zijn gebruikers in staat om volledige Omada-netwerken remote te beheren. Bovendien zijn de Omada access points uitgerust met captive portal opties. Doordat SMS- en Facebook-authenticatie ook mogelijk is, wordt het voor gasten nog makkelijker te verbinden met jouw Wi-Fi netwerk.

TP-Link OmadaTP-Link Omada

Indrukwekkende prestaties

De combinatie van krachtige chipsets, Wi-Fi 5 (802.11ac) standaard, MU-MIMO, seamless roaming en mesh modus zorgen voor uitstekende, betrouwbare prestaties.

Centraal beheer

De Omada Cloud Controller en Omada Software Controller stellen gebruikers in staat om jouw hele Omada-netwerk centraal te beheren in één overzicht.

Hoog gebruiksgemak

De producten zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en intuïtief, daardoor is er geen speciale training vereist om aan de slag te gaan met Omada.

De verschillende beheermogelijkheden binnen de Omada-serie

De access points uit de Omada-serie kunnen standalone worden ingezet en daarnaast op verschillende andere manieren beheerd en geconfigureerd worden. Zo is er de gratis downloadbare Omada Software Controller. Deze software stelt je in staat om één of meerder netwerken van Omada access points centraal te beheren in de Cloud. Daarnaast is er de Omada OC200 Cloud Controller. Dit is een compacte hardware controller waarop de cloud software al is geïnstalleerd. Let wel, jouw Wi-Fi netwerk is alleen te beheren via de Cloud als de server, pc of OC200 met de cloud software aan staat. Het is bovendien mogelijk jouw access points te configureren en beheren via de gratis Omada app.

 • Uitgebreide captive portal mogelijkheden: dit helpt om alleen geautoriseerde gasten toegang tot het netwerk te verlenen aan de hand van gebruiksvriendelijke authenticatiemethodes. De toevoeging van SMS- en Facebook-authenticatie maakt het nog makkelijk voor gasten om te verbinden met het netwerk.
 • Planningsopties: er kan bijvoorbeeld ingesteld worden om het access point automatisch opnieuw op te starten of de Wi-Fi in en uit te schakelen op een bepaald tijdstip.
 • Apparaten beheren: houd de status van de apparaten in realtime in de gaten, beperk de bandbreedte en blokkeer niet-vertrouwde apparaten en zorg zo voor betere algemene netwerkprestaties.
Omada Software ControllerOmada Software Controller

Omada Software Controller

 • Te installeren op een pc of een server
 • Geschikt voor Windows en Linux
 • Beheer tot 1.500 Omada-access points

Omada OC200 Cloud Controller

 • Beheer tot wel 100 Omada-access points
 • Kan gevoed worden via PoE (802.3af/at) en Micro-USB (5V 1A)
 • 1 USB 2.0 poort om een externe opslaglocatie aan te sluiten voor automatische back-up
 • Toegang tot de Omada Cloud, zonder dat een pc of server nodig is
Omada OC200 Cloud ControllerOmada OC200 Cloud Controller

Beschikbaar sinds 1 juli 2020: Omada SDN

TP-Link Omada Cloud Networking SolutionTP-Link Omada Cloud Networking Solution

Als je al gebruik maakt van de Omada producten, dan heb je zeker de hoge snelheden van de Omada Business Solution ervaren. Maar heb je wel eens nagedacht over de beste manier om jouw netwerk te beheren?

Naast de OC200 Cloud controller en het gecentraliseerde Cloud managementplatform, is er nu een nieuwe, nog efficiëntere en gemakkelijke methode om jouw netwerk te beheren: TP-Link Omada SDN. Door de nieuwe technologie waar de Omada Software Defined Networking (SDN) oplossing van gebruik maakt kun je gemakkelijk alle Omada netwerkapparaten, waaronder de cloud controller, access points, switches en gateways, centraal beheren in de cloud vanuit één simpele interface.

De SDN technologie is compatible met een groot deel van het huidige portfolio van TP-Link.

TP-Link Omoda appTP-Link Omoda app

De Omada app

Met deze intuïtieve app zijn gebruikers in staat om Omada access points (EAP’s) te configureren en beheren. Instellingen wijzigen, netwerkstatus controleren en apparaten beheren: het kan allemaal eenvoudig via uw smartphone of tablet. De app kan gebruikt worden als de access points gewoon standalone beheerd worden, daarnaast kan de app ook samenwerken met de Omada Controllers.

Standalone modus

De standalone modus is ontworpen voor het direct beheren van de access points zonder tijd te moeten besteden aan het configureren van een controller. Elke EAP wordt afzonderlijk beheerd. Deze modus wordt aanbevolen voor netwerken die slechts een paar access points hebben en die alleen basisfuncties vereisen, zoals een thuisnetwerk.

Controller modus

Controller-modus werkt samen met een Omada Software Controller of een hardware Cloud Controller en is geschikt voor het centraal beheren van meerdere EAP’s. Met de controller-modus kunt u uniforme draadloze instellingen configureren en automatisch synchroniseren met alle EAP’s in het netwerk. In vergelijking met de stand-alone modus zijn er meer configuratie-opties beschikbaar in de controller-modus.
U kunt EAP’s op twee manieren beheren in de Controller-modus: via Local Access of Cloud Access. In de Local Access-modus kan de Omada-app EAP’s beheren wanneer de controller en uw mobiele apparaat zich in hetzelfde subnet bevinden. In de Cloud Access-modus heeft de Omada App via het internet toegang tot de Controller, zodat u uw EAP’s kunt beheren waar u ook bent.

loader
Bezig met laden...