• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Netwerkkabels bij Azerty

Netwerkkabels zijn een essentieel onderdeel van elke computer- of netwerkinstallatie. Ze zorgen ervoor dat alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten met elkaar kunnen communiceren. De kabels zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder Cat5e, Cat6 en Cat6a.

 

Categorie 5e

Cat5e is een kabel die bestand is tegen een hogere snelheid en langere afstanden dan Cat5. Deze kabel is perfect voor voice, data, video en meer. Het is geschikt voor gebruik bij netwerken met een snelheid tot 1 Gbps.

Categorie 6

Cat6 is een krachtige netwerkkabel. Het is ontworpen voor gebruik bij netwerken met een snelheid tot 10 Gbps. Deze kabel is ideaal voor gebruikers die een hogere snelheid en betere prestaties nodig hebben.

Categorie 6a

Cat6a is de meest krachtige kabel in deze categorie. Het is perfect voor gebruik bij netwerken met een snelheid tot 10 Gbps en biedt een verbeterde prestatie op lange afstanden. Deze kabel is de beste optie voor gebruikers die de absolute hoogste snelheid en prestatie willen.

 

Als je op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en flexibele netwerkverbinding, dan zijn Cat5e, Cat6 en Cat6a netwerkkabels de perfecte keuze. Ze zijn sterk, robuust en bieden een hoge bandbreedte die geschikt is voor het grote dataverkeer dat vaak wordt vereist.


Categorie 5e

Categorie 5e netwerkkabels, afgekort als Cat5e, zijn een van de meest populaire netwerkkabels die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Deze kabels zijn ontworpen voor gebruik bij netwerken met een snelheid tot 1 Gbps en bieden een betrouwbare verbinding tussen computers, printers, switches en andere netwerkapparaten.

Cat5e kabels hebben een koperen draad die is omgeven door een isolatieschil. Het koper is verantwoordelijk voor het verzenden van gegevens en het isoleren van de draad voorkomt dat signalen tussen verschillende kabels worden gemengd.  Cat5e kabels kunnen worden gebruikt voor zowel Ethernet als telefonie. Ze zijn ook geschikt voor gebruik met video- en audio-apparaten. Bovendien zijn ze compatibel met bijna alle netwerkapparaten.  

Cat5e kabels zijn beschikbaar in verschillende lange afmetingen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel thuis- als zakelijke netwerken. Ze zijn ook goed bestand tegen externe invloeden, zoals weersomstandigheden, stof, vocht en temperatuur.  

Als je op zoek bent naar een netwerkkabel die tegen een stootje kan en een betrouwbare verbinding biedt, dan is de Cat5e netwerkkabel de juiste keuze. Ze bieden een hoge bandbreedte en betrouwbare prestaties voor een breed scala aan netwerken.

ACT IB6000 netwerkkabel - 50 centimeter
grijs - Cat5e - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
3,95 3,26 Vanaf 3,58
ACT IB6002 netwerkkabel - 2 meter
grijs - Cat5e - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
5,50 4,54 Vanaf 4,99
ACT IB6003 netwerkkabel - 3 meter
grijs - Cat5e - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
7,50 6,20 Vanaf 6,81
ACT IB6001 netwerkkabel - 1 meter
grijs - Cat5e - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
4,50 3,72 Vanaf 4,08

Categorie 6

Categorie 6 netwerkkabels, afgekort als Cat6, zijn een van de meest populaire netwerkkabels die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Deze kabels zijn ontworpen voor gebruik bij netwerken met een snelheid tot 10 Gbps en bieden een betrouwbare verbinding tussen computers, printers, switches en andere netwerkapparaten.

Cat6 kabels hebben een koperen draad die is omgeven door een isolatieschil. De koperen draad is verantwoordelijk voor het verzenden van gegevens, terwijl het isoleren van de draad ervoor zorgt dat signalen tussen verschillende kabels niet worden gemengd. Bovendien voorkomt het ook dat er externe invloeden, zoals weersomstandigheden, stof, vocht en temperatuur, de kwaliteit van de verbinding beïnvloeden.  

Cat6 kabels zijn geschikt voor zowel Ethernet als telefonie. Ze zijn ook compatibel met bijna alle netwerkapparaten en bieden een hoge bandbreedte die geschikt is voor het grote dataverkeer dat vaak wordt vereist.

ACT IB8005 netwerkkabel - 5 meter
grijs - Cat6 - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
9,95 8,22 Vanaf 9,03
ACT IB8002 netwerkkabel - 2 meter
grijs - Cat6 - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
6,95 5,74 Vanaf 6,31
ACT IB8003 netwerkkabel - 3 meter
grijs - Cat6 - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
7,95 6,57 Vanaf 7,22
ACT IB8001 netwerkkabel - 1 meter
grijs - Cat6 - U/UTP
timer Volgende werkdag in huis
6,50 5,37 Vanaf 5,90

Categorie 6a

Categorie 6A netwerkkabels zijn netwerkkabels die behoren tot de hoogste categorie op het gebied van netwerkverbindingen. Ze worden meestal gebruikt voor Gigabit Ethernet, waardoor ze een datatransmissiesnelheid tot 10Gbps bieden.

De kabels zijn gemaakt van hoogwaardig koperdraad en worden versterkt door een afschermingslaag. Deze laag beschermt tegen elektromagnetische interferentie en externe storingen, waardoor de kabel een betrouwbare verbinding biedt. De kabels hebben ook een hoog signaalniveau, waardoor ze minder kans hebben op vervorming en storingen.

Categorie 6A netwerkkabels worden veel gebruikt in toepassingen waar hoge datatransmissiesnelheden vereist zijn, zoals streaming media, videobellen, videoconferenties en andere multimedia-applicaties. Ze worden ook vaak gebruikt in bedrijfsnetwerken, waar hoge prestatieniveaus en betrouwbaarheid vereist zijn.

ACT DC7002 netwerkkabel - 2 meter
grijs - Cat6a - U/FTP
timer Volgende werkdag in huis
10,55 8,72 Vanaf 9,57
ACT DC7001 netwerkkabel - 1 meter
grijs - Cat6a - U/FTP
timer Volgende werkdag in huis
9,05 7,48 Vanaf 8,21
ACT DC7903 netwerkkabel - 3 meter
zwart - Cat6a - U/FTP
timer Volgende werkdag in huis
9,99 8,26 Vanaf 9,07
ACT DC7901 netwerkkabel - 1 meter
zwart - Cat6a - U/FTP
timer Volgende werkdag in huis
7,99 6,60 Vanaf 7,25
loader
Bezig met laden...