• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Brother printers

Brother is een bedrijf gespecialiseerd in elektronica dat al meer dan honderd jaar bestaat. Het werd opgericht in 1908 in Nagoya, Japan. In 1958 vestigde Brother zich voor het eerst in Europa, namelijk in Ierland. Tien jaar later werd de Engelse stad Manchester de Europese hoofdvestiging van Brother.

Brother is een bijzonder milieubewust bedrijf. Zo bieden ze klanten de mogelijkheid om na gebruik inktcartridges zonder kosten terug te sturen, zodat Brother ze kan recyclen. Hiermee wordt bijvoorbeeld Cool Earth gesponsord, die onder andere het Amazoneregenwoud middels een reeks aan programma’s beschermt.

Daarnaast doneert het bedrijf in het kader van Brother Earth een bedrag bij iedere klik op een van de twaalf door hen uitgekozen goede doelen

Er zijn 119 resultaten gevonden

1-24 van 119 resultaten

Er zijn 119 resultaten gevonden

1-24 van 119 resultaten

Brother printer

De Brother printer staat bekend als een kwalitatief hoogwaardig product. In 1971 produceerde het bedrijf al de eerste matrixprinter die op hoge snelheid kon functioneren. Deze printer was ontworpen door CDCC en vervaardigd in de fabrieken van Brother. Dit zou het bedrijf op het idee brengen om zelf printers te gaan ontwikkelen: de Brother printer. Brother is de eerste producent die in 2009 het Blue Angel keurmerk kreeg en kon in 2010 beginnen met het voeren van de bekende Nordic Swan certificering. Tegenwoordig bestaat er de Brother A3 printer, voor printen op groter formaat.

Brother printerBrother printer
Brother cartridgeBrother cartridge

Brother cartridge

De inkten die Brother produceert zijn speciaal ontwikkeld voor het allerbeste resultaat, met een extra groot kleurbereik en afdrukken die niet vervagen. Behalve de printers dragen ook de cartridges het keurmerk van Blue Angel.

         
         
         
         
         

Brother labelprinter

Behalve de Brother all-in-one-, inkjet- en laserprinters produceert het bedrijf ook labelprinters. Deze worden voornamelijk gebruikt in de gezondheidszorg, voor industriële doeleinden, maar zijn ook geschikt voor gebruik in kantoren en zelfs voor consumenten. De Brother printer scanner kan, zoals de benaming al zegt, zowel printen als scannen.

Brother labelprinterBrother labelprinter
Brother laserprinterBrother laserprinter

Brother laserprinter

De toners en inkten van Brother zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er geen meerdere afdrukken gemaakt hoeven te worden. Hiermee worden papier, tijd en geld bespaard. De uitzonderlijk kleine druppelgrootte van Brother toners zorgen voor een hoog gehalte aan scherpte van afbeeldingen en letters.

Wil jij een Brother printer kopen? Bij Azerty hebben we ruime keuze uit een breed assortiment.

loader
Bezig met laden...