NVIDIA Week bij AzertyNVIDIA Week bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti

De NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti is perfect voor pc-gamers die gamen op een 1080p resolutie, dankzij zijn 4352 CUDA-cores en 8 GB supersnel GDDR6-geheugen. In combinatie met DLSS 3-technologie levert de GeForce RTX 4060 Ti ongelooflijke prestaties.

NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti

Er zijn 8 resultaten gevonden

Er zijn 8 resultaten gevonden

Over de GeForce RTX 4060 Ti


Het is NVIDIA opnieuw gelukt om het gamelandschap op zijn grondvesten te doen schudden met de GeForce RTX 40-serie. De RTX 40-serie is tot wel 4 keer sneller dan de vorige generatie. Bovendien is de Ada Lovelace-architectuur efficiënter dan vorige generaties.

Raytracing
De Ada-architectuur ontketent de volledige kracht van raytracing, die simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40-serie en RT-cores van de derde generatie ervaar je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden als nooit tevoren.

NVIDIA DLSS 3
DLSS 3 is de nieuwste versie van NVIDIA's AI-aangedreven prestatievermenigvuldiger. DLSS gebruikt AI om lagere resoluties up te scalen, en om extra frames te genereren. Met DLSS kun je dus ook in superhoge resoluties hoge framerates halen.

NVIDIA Reflex
De GeForce RTX 4060 Ti biedt de laagste latentie en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om de systeemlatentie te optimaliseren en te meten. Het zorgt ervoor dat je de beste precisieschutter wordt in jouw gamewereld. 

NVIDIA Studio
Ook creators worden blij van de 4060 Ti. Met de NVIDIA Studio drivers til je je creatieve projecten naar het volgende niveau. De RTX 4060 Ti biedt ongekende prestaties op het gebied van 3D-rendering, videobewerking en grafisch ontwerp.

NVIDIA Broadcast
Met NVIDIA Broadcast maak je van jouw woonkamer een studio. Functies als ruisverwijdering en virtuele achtergronden gebruiken AI om jouw livestreams en videogesprekken net dat beetje extra te geven.