Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Actievoorwaarden winacties en prijsvragen Azerty

Voorwaarden voor deelname

Om mee te doen aan een prijsvraag van Azerty moet je 13 jaar of ouder zijn. Deelnemers jonger dan 18 jaar mogen alleen meedoen met toestemming van hun ouders/verzorgers. Alleen personen woonachtig in Nederland en België kunnen meedoen aan de actie. Werknemers van Azerty of andere bedrijven gelieerd aan de actie zijn uitgesloten van deelname. Deelname is gratis. Als je jouw deelname wilt intrekken, dan maak je de deelname-actie (zoals het geven van een 'vind-ik-leuk' of het volgen van de pagina) ongedaan.

Winnaar

De winnaars worden door Azerty gekozen uit de juiste inzendingen. De winnaar ontvangt een privébericht op het betreffende medium en heeft vervolgens twee weken om te reageren. Als de winnaar binnen die tijd niet reageert, vervalt de aanspraak op de gewonnen prijs. Reacties die niet voldoen aan de voorwaarden worden uitgesloten van deelname. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Overige voorwaarden

Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten, zijn niet overdraagbaar en worden niet gedekt door enige vorm van garantie. Promoties van Azerty zijn op geen enkele manier geassocieerd met Facebook, Twitter, Instagram of andere sociale platforms. Door deel te nemen aan de actie, geeft de deelnemer toestemming aan Azerty om contact op te nemen over deze actie. Op de daarvoor noodzakelijke verwerking van persoonsgegevens is de privacyverklaring van Azerty van toepassing, zoals gepubliceerd op Azerty.nl.

Mocht je een defect product ontvangen of heeft het product tijdens de verzending schade opgelopen, neem dan binnen 48 uur contact op met Azerty. Wij zullen er dan voor zorgen dat het product wordt gerepareerd of vervangen.

Gewoonlijk krijg je geen garantie op gewonnen prijzen, maar bij Azerty vinden we het wel zo netjes als je goed kunt genieten van je gewonnen prijs. Van ons krijg je dus de normale garantie als er binnen 6 maanden na ontvangst een defect is door bijvoorbeeld een fabrieksfout. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.