Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Apple iPad

Ongeveer op een gelijk niveau met de tablet zelf, is de iPad bekend geworden als product van het merk Apple. Met een mooi design en alle functionaliteiten die je nodig hebt, biedt dit apparaat veel mogelijkheden. Hoewel ze qua prijscategorie vaak wat uitkomen boven de tablets van andere merken, krijg je hier een modern, uniek design voor terug en is de software kant en klaar voor gebruik.

Apple iPad

Er zijn 98 resultaten gevonden

1-24 van 98 resultaten
Pagina

Er zijn 98 resultaten gevonden

1-24 van 98 resultaten
Pagina

iPad Pro

Zoals met veel merken, biedt de iPad je verschillende versies. iPad Pro is een kleine versie en daarmee een licht en makkelijk te vervoeren tablet. De iPad Pro weegt zelfs minder dan 500 gram. Hiermee is het eigenlijk een computer in je rugzak, bestaande uit één en al scherm.

De iPad Pro is daarnaast een type geschikt voor grafische applicaties, waaronder ook professionele applicaties als Adobe Photoshop CC vallen die met gemak draaien op de tablet van Apple. Ook voor het maken van scherpe, mooie foto’s is deze tablet geschikt. De iPad Pro beschikt over een luxe scherm met hoge resolutie. Daarnaast is het mogelijk om er 4K filmpjes mee op te nemen.

Meer info
Apple iPad ProApple iPad Pro
Apple iPad AirApple iPad Air

iPad Air

Wil je nog een slag dunner en lichter? Dan biedt de iPad Air lijn uitkomst voor jou! De iPad Air beschikt over een mooi strak design. In deze dunnere, lichtere uitvoering van de iPad, zit andere hardware verwerkt dan in de iPad Pro. Hierdoor is hij wat minder krachtig, maar hij biedt het voordeel dat je hem nog makkelijker met je meedraagt. Daarnaast is de iPad Air natuurlijk een stuk vriendelijker voor de portemonnee vergeleken met de iPad Pro.

         
         
         
         
         

iPad Mini

De iPad Mini tenslotte is een nog kleinere uitvoering van de iPad. Concreet betekent dit dat een iPad 300 gram weegt. Ideaal voor het meenemen van de iPad onderweg, terwijl je toch op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Meer info
Apple iPad MiniApple iPad Mini

Veelgestelde vragen

De iPad is een productlijn bestaande uit tablets van het elektronicabedrijf Apple. Je kunt een iPad ook beschouwen als het midden tussen een pc en een smartphone. Vaak wordt er een zogenaamde styluspen bijgeleverd, die je kunt gebruiken in plaats van het drukken op toetsen met je vingers.

Welke iPad heb ik?
Welke iPad je hebt kun je achterhalen door te bepalen in welk jaar de tablet is gemaakt en hoeveel gigabytes aan geheugen het heeft. Daarnaast is de productlijn onderverdeeld in modellen, namelijk de iPad, de iPad mini, iPad Air en de iPad Pro.

Wat kost een iPad?
De prijs van een iPad is afhankelijk van het model en de specificaties. Zoek je een eenvoudige iPad zonder veel uitgebreide functies, dan kost je dat minder dan wanneer je een iPad Pro wilt aanschaffen.

Welke iPad kopen?
Dit is afhankelijk van je budget en je wensen. Ben je nog niet bekend met tablet, dan kun je beter een wat eenvoudiger instapmodel kiezen. Weet je al precies hoe het werkt? Ga dan voor de iPad Pro.

Overige Apple producten

MacBooks
iPhones
Computers
AirPods