• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA RTX Studio laptops

Vervang wachttijden door meer mogelijkheden om te verbeelden en te experimenteren. Maak kennis met RTX Studio laptops die worden aangestuurd door NVIDIA Studio. Ze zijn met precisie ontworpen om enorme productiviteits- en prestatieverbeteringen te bieden voor de creatieve toepassingen die je elke dag gebruikt. RTX Studio laptops zijn het beste voor videobewerking, 3D-animatie, grafisch ontwerp en fotografie. De toekomst is hier, nu kun jij geschiedenis schrijven.

Er zijn 6 resultaten gevonden

Er zijn 6 resultaten gevonden

Trotseer de creatieve zwaartekracht

Alle RTX Studio laptops worden geleverd met NVIDIA Studio drivers voor ultieme betrouwbaarheid in creatieve toepassingen, NVIDIA RTX GPU's voor snelle ray tracing, AI-verwerking, videobewerking in hoge resolutie en systeemspecificaties die zijn gebouwd voor veeleisende werklasten.

Realtime raytracing

Raytracing is de definitieve oplossing voor levensechte belichting, reflecties en schaduwen, en biedt een niveau van realisme dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met traditionele renderingtechnieken. NVIDIA Studio laptops met NVIDIA RTX™ technologie zijn voorzien van RT cores om je te helpen je creaties tot leven te brengen.

Artificial Intelligence

AI is de motor achter de grootste technologische vooruitgang in de geschiedenis en NVIDIA Studio laptops met Tensor Core-technologie brengen de kracht van AI naar het maken van content. Met technieken zoals beeld super-resolutie, de-noising, video retiming en reframing, gezicht volgen, materiaal de-lighting en auto-tagging, versnelt AI repetitieve taken en helpt u betere resultaten te leveren.

NVIDIA RTX AINVIDIA RTX AI

NVIDIA Omniverse

Verbind je creatieve werelden

Sluit jouw favoriete apps van Autodesk, Adobe, Epic en meer aan op NVIDIA Omniverse™ en open een geheel nieuw universum van snelheid en mogelijkheden. Of je nu animatiefilms of adembenemende digitale kunstwerken en ontwerpen maakt, Omniverse op Studio laptops is de ultieme manier om jouw creatieve workflows te versnellen.

Nvidia Canvas

Zet AI in bij het schilderen

Gebruik AI om eenvoudige penseelstreken om te zetten in realistische landschapsafbeeldingen met de NVIDIA Canvas app. Creëer snel achtergronden of versnel je conceptverkenning zodat je meer tijd kunt besteden aan het visualiseren van ideeën. Met de AI van Canvas in jouw projectteam zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos.

Nvidia Broadcast

Doe het groots en ga live

De NVIDIA Broadcast-app verandert jouw ruimte in een thuisstudio door webcams, microfoons en luidsprekers te upgraden tot hoogwaardige apparaten met behulp van de kracht van AI. Til jouw livestreams, voicechats en videoconferentiegesprekken naar een hoger niveau met audio- en video-effecten zoals ruisverwijdering, virtuele achtergrond en meer.

loader
Bezig met laden...