Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren betalen bij Azerty. In veel gevallen wordt je betaling verwerkt door MultiSafepay, onze partner in online betalingen. Bij Azerty betaal je altijd veilig, via een versleutelde verbinding.

iDeal

Bij deze methode betaal je direct je order, en wordt jouw order zo snel mogelijk geleverd. Bij het gebruik van iDeal zijn geen verdere kosten verbonden.

Creditcard

Het is mogelijk om met de volgende creditcards te betalen: Visa, Maestro, Mastercard en American Express. Het is niet mogelijk om met een creditcard te betalen als je jouw order wilt afhalen bij de afhaalbalie. Let er wel op dat een betaling met een creditcard ervoor kan zorgen dat jouw order in sommige gevallen niet dezelfde dag verwerkt kan worden.

PayPal

Het betalen met PayPal is mogelijk. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Pinnen

Wanneer je je order af komt halen, dan is het mogelijk om bij Azerty te pinnen bij de afhaalbalie. Het is niet mogelijk om contant af te rekenen. Ook hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Bancontact

Als Belgische klant kun je gemakkelijk betalen bij Azerty door middel van Bancontact, voorheen ook wel bekend als Bancontact/Mister Cash. Vanuit de digitale omgeving van jouw bank voldoe je aan het factuurbedrag, waardoor wij jouw order direct kunnen verwerken. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.