• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren betalen bij Azerty. In veel gevallen wordt je betaling verwerkt door MultiSafepay, onze partner in online betalingen. Bij Azerty betaal je altijd veilig, via een versleutelde verbinding.

iDeal

Bij deze methode betaal je direct je order, en wordt jouw order zo snel mogelijk geleverd. Bij het gebruik van iDeal zijn geen verdere kosten verbonden.

Creditcard

Let op: Betalen bij de afhaalbalie is niet mogelijk met een creditcard. Betalingen via de website zijn wel mogelijk met een creditcard. Het is mogelijk om met de volgende creditcards te betalen: Visa, Maestro, Mastercard en American Express. Let er wel op dat een betaling met een creditcard ervoor kan zorgen dat jouw order in sommige gevallen niet dezelfde dag verwerkt kan worden.

PayPal

Het betalen met PayPal is mogelijk. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Apple Pay

Het betalen met Apple Pay is mogelijk. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Google Pay

Het betalen met Google Pay is mogelijk. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Pinnen

Wanneer je je order af komt halen, dan is het mogelijk om bij Azerty te pinnen bij de afhaalbalie. Ook hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Bancontact

Als Belgische klant kun je gemakkelijk betalen bij Azerty door middel van Bancontact, voorheen ook wel bekend als Bancontact/Mister Cash. Vanuit de digitale omgeving van jouw bank voldoe je aan het factuurbedrag, waardoor wij jouw order direct kunnen verwerken. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Vooruitbetalen

Als je ervoor kiest om het factuurbedrag vooraf via bankoverschrijving te voldoen, dan krijg je na het plaatsen van je order een bevestigingsemail met betalingsinstructies. Bij vooruitbetaling dien je altijd rekening te houden met minimaal een werkdag vertraging van je order (minimaal twee werkdagen bij een overschrijving van buiten Nederland). Wij kunnen je order pas verder verwerken zodra je betaling bij ons binnen is. Wij raden je dan ook aan om, indien mogelijk, gebruik te maken van een directere betaalmethode zoals iDeal. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden

Rabobanknummer: NL04RABO0120615797

Buitenlandse betalingen

BIC: RABONL2U
IBAN: NL04 RABO 0120 6157 97

loader
Bezig met laden...