• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Powered by ASUS

Powered by ASUS is een wereldwijd programma in meer dan 40 landen en omvat meer dan 500 partners. Dankzij deze samenwerking kan Azerty de allerbeste op maat gemaakte systemen leveren.

Er zijn 13 resultaten gevonden

Er zijn 13 resultaten gevonden


Esthetische finesse
met Aura Sync

Aura Sync RGB-verlichting is de perfecte aanvulling op je gaming-opstelling, voor een ware uitdrukking van je individualiteit. Met een vrijwel eindeloos spectrum aan kleuren en patronen, plus de mogelijkheid om verlichting te koppelen aan muziek, in-game actie of CPU/GPU-temperaturen, biedt Aura Sync RGB-verlichting je onbeperkte opties om je unieke stijl te tonen.


's Werelds nummer 1
moederbordenmerk

Al meer dan 15 jaar heeft ASUS-moederborden de sector gedomineerd en recentelijk hebben we de Tweakers Awards 23/24 voor moederborden gewonnen. We streven ernaar om de BEST te worden: Bestsellers, Eenvoudig in gebruik, Stabiel en verTrouwd. Met meer dan 600 miljoen verkochte exemplaren en de meeste gewonnen prijzen. Of je nu een build vervaardigd voor werk of gaming, een gevarieerde selectie van modellen en innovatieve functies maakt het je gemakkelijk om het perfecte moederbord te vinden voor al je behoeften.


Bekroonde videokaarten

ASUS videokaarten leggen de lat hoger met innovaties die nieuwe standaarden zetten in alle segmenten, van mainstream tot performance. Toonaangevende waterkoeling en luchtkoeling in combinatie met de kenmerkende head-turning esthetiek hebben ASUS de 2023 European Hardware Community Award én Tweakers Awards '23/'24 voor beste grafische kaarten opgeleverd. De nieuwste line-up ASUS videokaarten is de beste keuze voor gaming.