Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Newstar

Newstar

Newstar is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingssystemen voor allerlei verschillende apparaten. Het bedrijf is sinds 1996 marktleider in Europa op gebied van bevestigingssystemen voor tv’s, monitoren, projectoren, pc’s, laptops en tablets. Of het nu gaat om bevestiging aan de wand, het plafond, een bureau of staand op de vloer, Newstar heeft voor alles een creatieve en betrouwbare oplossing bedacht. Daarbij richt het bedrijf zich niet alleen op particulieren, maar ook op zakelijke klanten. Met name in de gezondheidszorg is Newstar een belangrijke speler op het gebied van bevestiging van medische apparatuur dat voor zover dit mogelijk is nog meer solide moet zijn.


Het bedrijf produceert behalve bevestigingssystemen ook verrijdbare meubelen, die gebruikt kunnen worden voor beeldschermen in bijvoorbeeld vergaderzalen. Newstar gaat bij de bevestiging van apparaten meestal uit van bestaande VESA-formaten.

Het hoofdkantoor van Newstar is gevestigd in Haarlem en het bedrijf heeft verder nevenvestigingen in Frankrijk, Engeland en Ierland, Duitsland, Italië, Scandinavië en in het Midden-Oosten. Het verspreidingsgebied van het assortiment aan producten van Newstar omvat in totaal meer dan vijfentwintig landen.


Newstar monitorarm

De Newstar monitorarm komt in verschillende vormen en maten. Zo is er een monitorarm die geschikt is voor een enkele monitor, twee, drie of zelfs vier monitoren. Ook is er verschil in draagkracht. De ene monitorarm kan meer gewicht verdragen dan de andere.

MEER INFO

Newstar muurbeugel

De Newstar muurbeugel is voornamelijk geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld beamers aan de muur. Dit vereist een stevige constructie welke het onmogelijk maakt dat de apparaten kunnen vallen en beschadigd raken.

MEER INFO

Newstar tv beugel

De Newstar tv beugel is zoals de naam al doet vermoeden ontworpen voor het bevestigen van een televisie aan de muur. Dit maakt een tv meubel overbodig, waardoor gebruikers meer ruimte kunnen scheppen. Een tv beugel moet in sommige gevallen tientallen kilo’s kunnen dragen, wat aan Newstar gemakkelijk toevertrouwd kan worden.

MEER INFO

Newstar beugels

Newstar beugels zijn geschikt voor het bevestigen van allerlei apparaten, maar voornamelijk voor de bevestiging van televisies. Wil je een televisie veilig monteren, dan ben je bij Newstar aan het juiste adres. Deze beugels hebben een geventileerd ontwerp dat televisies beschermt tegen oververhitting en verlies van signalen.

MEER INFO

Newstar bureausteun

De Newstar bureausteun is ontworpen voor monitoren met een maximale beeldschermgrootte van 24 inch. Deze heeft meestal ook een draai-, kantel- en rotatiefunctie om de beste werkhouding te kunnen creëren voor de gebruiker. Bij Newstar draait alles om veiligheid.

MEER INFO