• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Azerty IT Services

IT servicesIT services

De wereld om ons heen verandert steeds sneller door omstandigheden maar ook de technologische innovatie groeit exponentieel door. Zelfs het ecosysteem waar Azerty IT Services deel van uitmaakt, verandert aanzienlijk. Veel bedrijven en organisaties hebben moeite om de snelheid bij te houden. Bovendien moet er ook nog flink bespaard worden zonder concessies te doen op functionaliteit en productiviteit van medewerkers. Daaruit is het idee ontstaan om op een veel slimmere manier klanten te helpen bij het vervangen van hun werkplekken. Op een manier die bovendien goedkoper en duurzamer is en onze klanten meer flexibiliteit biedt.

Bij het vervangen van werkplekken sta je vaak voor grote uitdagingen. De zekerheid van een goede investering is belangrijk om jouw bedrijf gezond en draaiend te houden. Productiviteit van medewerkers is belangrijk om bedrijfsdoelstellingen te kunnen behalen. Azerty IT Services biedt standaard en op maat oplossingen zodat je tijd overhoudt om je te richten op bedrijf kritische processen. Lees hier meer over de verschillende stappen in onze aanpak
 

Onze diensten

Onze professionele diensten worden toegespitst op alle facetten bij het vervangen van een werkplek. Het begint bij het selecteren van het juiste device en besturingssysteem, configureren en installeren van de device voorzien van de juiste software en tools. Daarnaast bieden wij allerlei oplossingen aan voor onderhoud en support tot het weghalen van oude apparatuur voor recycle of refurbishment. Al onze diensten zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zorgeloos en productief kunnen blijven werken zonder hinder te ondervinden van de veranderingen. Onze diensten op een rij:

Advies en consultancy

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij het vervangen van werkplekken is het van belang dat je investering de gewenste resultaten opleveren voor uw bedrijf en de productiviteit van uw medewerkers. Werken met persona’s maakt het gemakkelijker om de juiste devices voor de verschillende type medewerkers te kiezen. Denk daarbij aan de functie die iemand heeft, wat zijn werkzaamheden zijn en welke bedrijfsapplicaties hij gebruikt. Ook is het belangrijk te weten waar iemand zijn werk doet. Zit hij voornamelijk op kantoor of werkt hij zo nu en dan ook onderweg? Deze informatie heeft immers grote invloed op de inrichting van de werkplek.

De moderne werkplek

De manier waarop mensen werken is sterk aan het veranderen. De huidige werkomgeving van vele organisaties sluit niet langer aan op deze veranderingen, waardoor gezocht moet worden naar mogelijke nieuwe concepten. Steeds meer organisaties kiezen voor het zogeheten ‘nieuwe werken’; een thema die zich richt op verhoging van de productiviteit en commerciële capaciteit, maar ook stuurt op financiën. Dat vraagt om een andere aanpak en inrichting van onze werkplekken. Wil je echter zorgen dat je investeringen de gewenste resultaten opleveren, dan helpen wij u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

IMACD

Wanneer u hardware wilt vervangen komt er heel veel bij kijken. Het installeren, verplaatsen, toevoegen, veranderen of verwijderen van hardware bezorgt u veel werk. Azerty IT Services neemt de gehele IMACD-proces voor u uit handen. Bij het vervangen van IT-apparatuur zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt zodat gebruikers hier geen last van ondervinden.

Het IMACD-proces bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Install: Installeren van hard- en software.
  • Move: Verplaatsen van hardware en installeren op een nieuwe plek.
  • Add: Toevoegen van nieuwe hard- of software.
  • Change: Upgraden of veranderen van hard- of software.
  • Dispose: Verwijderen van hardware en data vernietigen.

Logistiek en installatie

Logistiek en installatie is het startpunt voor een veilige IT-omgeving. Azerty IT Services zorgt ervoor dat uw nieuwe apparatuur verpakkingsarm of verpakkingsloos wordt geleverd en geïnstalleerd op kantoor, uitgiftepunt of bij de medewerkers thuis. Ook zullen wij op een veilige manier zorgdragen voor de afvoer van uw afgeschreven apparatuur.

Onderhoud & support

Onderhoud en Support is belangrijk voor de continuïteit en veiligheid van uw hardware of softwareoplossing die uw bedrijfsdata beschermen of opslaan. Professionele IT-hardware heeft standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Naarmate uw hardware ouder wordt nemen de onderhoudskosten toe. Azerty IT Services levert de beste garantie oplossingen voor uw hardware fleet. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten als het gaat om 27x7 support, 365 dagen per jaar on-/offsite support, binnen 4 uur op locatie al dan niet met een swap- of leentoestel. Eventueel kunnen wij ook een 1e lijn support desk opzetten voor uw medewerkers. Wij hebben voor u de beste oplossingen tegen aantrekkelijke tarieven. Neem gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers zorgeloos en productief kunnen blijven werken gedurende de gebruiksjaren van uw IT-apparatuur.

Data wipe

Een veilige en definitieve verwijdering van uw bedrijfsdata en gegevens is een must voor uw bedrijf gezien AVG-/GDPR-regelgeving. Met gecertificeerde software van Blancco kunnen wij ervoor zorgen dat uw data volledig wordt verwijderd. Blancco is een software toepassing voor het 100% veilig en definitief verwijderen van gegevens welke zijn opgeslagen op informatiedragers in bijvoorbeeld computers, servers en storage. Bij al onze diensten leveren wij een gedetailleerd rapport als bewijs van succesvolle dataverwijdering per gewiste HDD. Zonder een certificaat is er immers geen bewijs dat de dataverwijdering juist is uitgevoerd.

Recover & renew

Wist u dat uw afgeschreven hardware waarschijnlijk nog een restwaarde heeft? Afhankelijk van het merk, model, leeftijd en staat waarin uw hardware zich bevindt, kan er een restwaarde bepaald worden. Door uw afgeschreven hardware te verkopen kan er geld vrijkomen die weer geïnvesteerd kan worden in het afschaffen van nieuwe hardware. Data op uw oude hardware wordt op een gecertificeerde manier verwijderd en wij zorgen dat uw hardware een tweede leven krijgt. Zo gaan er geen onnodige grondstoffen verloren. Neem gerust contact met ons op. Wij bieden gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan.

Device as a service

Een bijzondere bundeling van hardware en diensten

In de markt wordt steeds meer gesproken over verschillende ‘as a service’-concepten en we zien een toenemende verschuiving van transactionele aankopen naar contractuele abonnementen. Organisaties zijn bereid om te betalen voor gebruik en niet voor het bezit. Bovendien zijn de maandelijkse kostenposten voorspelbaar, gaat flexibeler om met krimp en groei, en is budgettechnisch makkelijker te verwerken. Door het verkorten van de levensduur van uw IT-apparatuur blijft u altijd up-to-date met de laatste technologie en ondervind u geen problemen met betrouwbaarheid en beveiliging. Azerty IT Services biedt Device as a Service contracten aan voor een periode van 1 tot 5 jaar waarbij wij hardware en lifecycle services combineren in een vaste prijs per maand per gebruiker.

Alle voordelen op een rij

✔ Geen initiële investering nodig

✔ Transparante en voorspelbare maandelijkse kosten

✔ Altijd werken met de nieuwste technologie

✔ Flexibiliteit in op- en afschalen

✔ Support direct geregeld

✔ Reparatie of vervanging bij defect

✔ Alle soorten hardware beschikbaar

✔ Uw IT kan zich blijven focussen op kerntaken

Over ons

De wereld om ons heen is steeds sneller aan veranderingen onderhevig. Vele organisaties hebben moeite om die snelheid bij te houden. Bovendien zijn bedrijven steeds meer op zoek naar een ‘one-stop-shop’. Daaruit is het idee gegroeid om op een slimmere manier klanten te helpen bij het vinden van passende oplossingen voor hun werkplekomgeving. Azerty IT Services richt zich op IT-diensten en oplossingen gedurende de complete levenscyclus van uw apparatuur. De oprichters van Azerty IT Services hebben meer dan 20 jaar ervaring in IT Lifecycle Services. Wij onderscheiden ons in mentaliteit en contact met onze opdrachtgevers. Gesprekken met de opdrachtgever zijn belangrijk voor het nemen van de juiste beslissingen. Door samen te werken met de allerbeste professionals in verschillende IT-vakgebieden, helpen wij bedrijven bij het vinden van passende producten en oplossingen waarbij kostenbesparing, productiviteit en continuïteit gegarandeerd wordt.

Missie

Azerty, only the best!

Daar staan wij voor. Dat geldt voor onze klanten, want zij kunnen altijd op ons rekenen. Door onze expertise weten we wat zij nodig hebben en hoe wij dat kunnen realiseren. Zo onderscheiden we ons op een nuchtere manier met een fantastisch productaanbod en ongeëvenaarde service.
Only The Best geldt ook voor onze collega’s. Wij zorgen voor positieve energie, plezier en samenwerking. Zo stellen we alles in staat om talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.

Contact

Geïnteresseerd? Of meer informatie?

Gerrit Maassen van den Brink

gerrit.maassenvandenbrink@azerty.nl
0651447687

 

 

Azerty IT Services

Campagnevoorwaarden

Bezig met laden...