• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

APC UPS Klantverhaal

Wat is precies een UPS, en wanneer gebruik je dit nou eigenlijk?

Dit zijn veelvoorkomende vragen die klanten ons stellen. En dat begrijpen wij helemaal! Zonder dat je het weet kan de aanschaf van een noodstroomvoeding van grote betekenis zijn. Nog niet zo lang geleden heeft het de vakantie van één van onze klanten kunnen redden. Klinkt te gek, toch? Dat vonden wij ook. Lees snel dit mooie klantverhaal!

Hoe APC noodstroomvoeding een vakantie redde: Een klantverhaal

Het was een stralende dinsdagochtend toen een bezorgde mevrouw onze showroom in Raalte binnen liep. Ze was dringend op zoek naar een oplossing voor een probleem. Onze klant, woonachtig in de omgeving van Raalte stond op het punt om op vakantie te gaan. Er deed zich echter één probleem voor. Deze mevrouw heeft een prachtig melkveebedrijf en neemt geen risico’s als het gaat om zorgeloos op vakantie kunnen gaan terwijl de business thuis verder draait. Voor haar is het belangrijk dat zij vanaf haar vakantieadres de melkrobot kan blijven monitoren. Een constant online thuisnetwerk was hiervoor van essentieel belang, maar haar noodstroomvoeding voor de modem en router (wifi) had het onlangs begeven.

APC UPSAPC UPS

In het geval van een stroomstoring zou de robot niet kunnen communiceren, wat ernstige gevolgen kon hebben. Gelukkig had mevrouw al een product besteld, maar helaas bleek dit niet de juiste oplossing te zijn. In haar zoektocht naar een passende oplossing stonden wij klaar om haar te helpen.

Na het horen van haar situatie besloten we de expertise van ons contactpersoon van APC in te schakelen. Gelukkig kregen wij Marvin van APC al snel te pakken en was hij bereid om te helpen. Hij luisterde aandachtig naar het verhaal en vroeg of hij mevrouw zelf even kon spreken om de situatie zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen. En zo geschiedde, de koptelefoon ging naar mevrouw en al snel waren ze in gesprek.

Marvin stelde een APC noodstroomvoeding voor, ook wel bekend als een UPS, die tussen het stopcontact en de router en modem geplaatst kon worden; de BVX700LI-GR. Deze slimme oplossing voorzag beide apparaten direct van (nood)stroom. Met een interne accu kon de UPS wifi bij een stroomuitval online houden en de communicatie tussen apparaten instand houden.

Marvin's suggestie was een schot in de roos en we bedankten hem hartelijk voor zijn hulp. Voor de zekerheid stuurde hij de link naar het juiste product nogmaals per e-mail, zodat we het juiste product voor mevrouw konden bestellen. De bestelling werd geplaatst, mevrouw genoot van een kop koffie terwijl ze wachtte en net voordat ze vertrok, bedankte ze ons hartelijk voor de hulp die haar in staat stelde om meteen gerust hart op vakantie te gaan.

APC UPSAPC UPS

Bescherming en gemoedsrust: Hoe APC's noodstroomvoeding het verschil maakt

Dit verhaal illustreert de kracht van APC en hun innovatieve noodstroomvoeding. Of het nu gaat om het beschermen van kostbare apparaten of het waarborgen van een zorgeloze vakantie, APC's betrouwbare producten staan altijd paraat om te helpen. In dit korte filmpje leggen zij uit wat een APC UPS precies is. Klik op deze link om het juiste product te vinden dat perfect past bij uw behoefte. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom in Raalte waar wij graag met je meedenken (en als het nodig is niet schromen om APC even te bellen!).

loader
Bezig met laden...