Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Dell Laptop

Dell laptops

Dell laptops

Op zoek naar een Dell laptop? Azerty verkoopt alle populaire Dell laptops voor een scherpe prijs. Veel Dell laptops kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis -ook in het weekend.

GEEF MIJ ADVIES
Dell laptops
Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Dell Latitude

De Latitude is een productlijn van Dell, met onder andere laptops die in eerste instantie ontworpen zijn voor gebruikers op de zakelijke markt. Het gaat om laptops die de beste oplossing vormen voor kleine tot middelgrote bedrijven die over beperkte kantoorruimte beschikken. De Dell Latitude is compact, licht van gewicht en heeft toch veel power, zodat gebruikers efficiënt kunnen werken. Net als de Dell Inspiron wordt ook de Dell Latitude geproduceerd in verschillende grootten beeldschermen. Met name de 13 inch en de 15 inch modellen van de Latitude zijn populair.

Bekijk alle Lenovo ThinkPads
Dell Latitude

Dell laptop touchscreen

Dell heeft een aantal hoogwaardige kwaliteit laptops geproduceerd die uitgerust zijn met een touchscreen. Dit biedt de gebruiker tal van mogelijkheden, die een laptop zonder touchscreen, of een tablet niet bieden kan. Zo kun je gebruik maken van Dell Active Pens en schetsen maken op het beeldscherm, waarmee je als illustrator of grafisch vormgever sneller en meer nauwkeurig kunt werken. Daarmee is de Dell laptop met touchscreen de ideale oplossing voor iedere designer.


Geschiedenis Dell

Het Amerikaanse merk Dell behoort tot de pioniers op gebied van desktop computers. Oprichter Michael Dell was nog maar negentien jaar toen hij al een eigen ontworpen desktop verkocht aan zijn medestudenten van de Universiteit van Texas. In 1984 lanceerde hij het bedrijf Dell, dat al snel zou uitgroeien tot een van de meest winstgevende multinationals op het terrein van technologie. Tegenwoordig heeft het wereldwijd zo’n 165.000 werknemers. Dell heeft tevens een aantal andere bedrijven overgenomen, waaronder Alienware in 2006 en SonicWall in 2012.

Dell is erg bekend vanwege de laptops. Maar naast laptops biedt Dell ook servers, workstations, televisietoestellen, monitoren, printers en hardware componenten. Bekende laptop productlijnen van Dell zijn de Precision, Latitude en de Inspiron. Deze staan bekend als laptops van hoogwaardige kwaliteit, waarmee Dell zowel de consumentenmarkt als de zakelijke bedient.

Behalve desktop computers waar het bedrijf groot mee is geworden produceert Dell inmiddels ook laptops, servers, workstations, televisietoestellen, monitoren, printers en hardware componenten. Bekende laptop productlijnen van Dell zijn de Precision, Latitude en de Inspiron. Deze staan bekend als laptops van hoogwaardige kwaliteit, waarmee Dell zowel de consumentenmarkt als de zakelijke bedient