Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Acer laptops

Op zoek naar een Acer laptop? Azerty verkoopt alle populaire Acer laptops voor een scherpe prijs. Veel Acer laptops kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Bij Azerty geldt dan vandaag besteld, volgende werkdag in huis -ook in het weekend.

Acer laptops

Er zijn 55 resultaten gevonden

1-24 van 55 resultaten
Pagina

Er zijn 55 resultaten gevonden

1-24 van 55 resultaten
Pagina

Acer Aspire

De Acer Aspire is een laptop die ontworpen is voor een optimale gebruikerservaring en met een aantrekkelijk design. Deze bevat de ideale oplossing voor maximale productiviteit en een optimale entertainmentervaring dankzij de ver ontwikkelde rekenkracht. De slanke behuizing en indrukwekkende, verfijnde afwerking accentueren de unieke designkenmerken. Speciaal ontworpen om gebruikersactief, betrokken en mobiel te houden. De Aspire 3 bevat de technologie om bij jouw manier van leven aan te sluiten.

Acer Aspire laptopAcer Aspire laptop
Acer chromebookAcer chromebook

Acer Chromebook

Onderweg heb je een laptop nodig die jouw drukke leven kan bijbenen. Dankzij een 10e generatie Intel Core processor kan deze Chromebook in minder dan een seconde uit de slaapstand worden gehaald. De Acer Chromebook Spin 511 is de ideale laptop voor het onderwijs. Deze Chromebook is ideaal voor onderwijsinstellingen dankzij de 4 gebruiksmodi, naar voren gerichte camera, geavanceerde energiezuinige processor, specificaties die aan militaire normen voldoen en lange batterijduur.

De meeste laptops van Acer zijn leverbaar in drie verschillende beeldschermformaten. Namelijk de 13 inch, de 15 inchen de 17 inch. Een aantal hiervan hebben ook het bekende Acer laptop touchscreen, zodat je op een geheel interactieve manier gebruik kunt maken van de toepassingen op de laptop. Een voorbeeld van een model van Acer met het touchscreen is de Acer Travelmate.

Acer Travelmate

De Acer Travelmate is van klein formaat en past dus gemakkelijk in tassen en koffers, ideaal voor als je op reis gaat. Met een 14-inch LCD scherm met smalle randen en een hoge scherm-behuizingsratio, werk je in elke situatie comfortabel.

Acer Travelmate laptopAcer Travelmate laptop
Acer laptop geschiedenisAcer laptop geschiedenis

Geschiedenis Acer

Acer is een bekende elektronicaproducent van Taiwanese herkomst. Het is op gebied van computers zelfs een van de vijf grootste producenten wereldwijd. Behalve pc’s ontwerpt en bouwt Acer ook servers, LED tv’s en voornamelijk laptops. Hierbij richt Acer zich niet alleen op de consumentenmarkt, maar ook de zakelijke markt. Ook levert het bedrijf producten aan de onderwijssector en zelfs aan overheden.

Acer bestaat al sinds 1976, toen het door Stan Shih werd opgericht. Shih is tot op de dag van vandaag betrokken bij het bedrijf. Het Taiwanese bedrijf heeft in 1997 de computerproductie van het bedrijf Texas Instruments overgenomen en in 2007 de bedrijven Gateway en Packard Bell.

Een bijzondere samenwerking die Acer onderneemt is wel die met het Formule 1-team Scuderia Ferrari en het voormalige team Prost Grand Prix. Het ontwerpbureau Pininfarina dat ook autocarrosserieën produceert, werkt ook met Acer samen om het design van producten te ontwerpen.