Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

be quiet!

‘Wees stil’ - de letterlijke vertaling en motto van be quiet!. Het merk dat bekend staat om zijn premium stille componenten met Duitse kwaliteit. Hierbij staat de geluidsproductie op één staat zonder dat dit ergens anders negatieve invloed op uitoefent. be quiet! produceert hedendaags behuizingen, luchtkoelers, waterkoelers, voedingen en fans. Elk product heeft zijn eigen doel binnen een systeem, toch hebben ze allemaal een ding gemeen; ze zijn echt stil!

be quiet!

Behuizingen

Bij het kiezen van een be quiet! behuizing zijn die productlijnen om uit te kiezen, elk met zijn unieke eigenschappen. Zo heb je de high-end serie waar de Dark Base cases onder vallen, de premium-serie met de Silent Base en de essential-serie met zijn Pure Base.

De absolute uitblinker en parel van de high-end serie is de be quiet! Dark Base Pro 900. Een echte Be Quiet! behuizing zoals het merk het voor ogen had. Een compleet modulaire case met alle gemakken van dien. Een fan-hub, LED-strip, tempered glass, veel I/O en genoeg mogelijkheden tot uitbreiding. De Be Quiet! Dark Base Pro 900 kent ook nog een kleiner broertje, een mid-tower, de be quiet! Dark Base Pro 700. In de basis hetzelfde maar toch een slagje kleiner. Bekijk alle Be Quiet behuizingen!

MEER INFO
Be Quiet! behuizingBe Quiet! behuizing
Be Quiet! voedingBe Quiet! voeding

Voedingen

Een echte be quiet! voeding bekend meer dan je denkt – een stille, betrouwbare en schaalbare voeding. De voedingen van be quiet! kunnen oplopen tot 1200 Watt modulaire ATX-voedingen met een 80 PLUS Platinum certificering, maar ook zo klein en krachtig tot een TFX/ SFX-voeding met 80 PLUS Gold certificering. Een be quiet! voeding kent qua lijnen de volgende: high-end, premium, essential en compact, met elk zijn respectieve betekenis.

MEER INFO

         
         
         
         
         

Koeling

Om het allemaal zo koel te houden heb je natuurlijk ook een be quiet! koeling en be quiet! processorkoeling nodig. Voor processorkoeling biedt het merk zowel water als luchtkoeling. De be quiet! processorkoeling wordt net zoals alle andere producten onderzijden in producten-lijnen. Voor koeling hebben zij de Dark Rock als high-end, Shadow Rock als premium en Pure Rock als essential-lijn.

MEER INFO
Be Quiet! cpu koelerBe Quiet! cpu koeler
Be Quiet! case fanBe Quiet! case fan

Meer koeling

Onder be quiet! koeling verstaan wij ook de be quiet! fans. Deze fans hebben allemaal een specifiek doeleinde. Het doel kan zijn om veel druk op te bouwen om zo de lucht makkelijk door een radiator of nauwe ruimtes te krijgen, de Silent Wings 3. Het doel kan ook zijn om zo veel mogelijk lucht, zo snel mogelijk door de behuizing te krijgen, dan zoek je juist weer de Shadow Wings 2. Zoek je gewoon het beste van beiden werelden, dan heeft be quiet! de Pure Wings 2.

MEER INFO