• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

BenQ

BenQ is een Taiwanese computerfabrikant die ook accessoires voor computers produceert. Deze profileert zich voornamelijk binnen de communicatie- en consumentensector. Het bedrijf is opgericht in 1984 – toen nog onder de naam Acer CM (Communications and Multimedia). In 2001 veranderde Acer CM de naam in BenQ, dat staat voor Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to life. Dit is ook het credo van het bedrijf.

Bij BenQ gaan ze uit van technologie als een middel om de levensomstandigheden van klanten te vergroten. BenQ heeft dus een visie waarbij de klant centraal staat en het middelpunt vormt, waarbij design en technologie gebruikt worden om klanten een betere kwaliteit van leven te bieden.

Een van de producten waar het bedrijf het meest bekend om staat is de BenQ monitor van hoge kwaliteit, waarvan sommige modellen beter geschikt zijn voor streamen en kijken, terwijl andere modellen weer speciaal ontworpen zijn voor de ultieme game ervaring. Zo is het voor gaming monitoren van groot belang dat de responstijd zo kort mogelijk is, zodat beelden zo min mogelijk haperen tijdens het spelen van de nieuwste games. Behalve monitoren produceert de computerfabrikant ook de kwalitatief hoogstaande BenQ beamer.

BenQ EL2870U

De BenQ EL2870U is echt een typische gaming monitor. Deze genereert zogenaamde 4K High Dynamic Range beelden, wat inhoudt dat het contrast tussen de lichtste en de donkerste kleurschakeringen in het beeld vergroot wordt. Daardoor worden beelden meer levensecht. Daarnaast is bij het ontwerp gebruik gemaakt van BenQ Brightness Intelligence Plus technologie, die zorgt voor automatische aanpassing van de helderheid en kleurtemperatuur.

Meer info
BenQ EL-70UBenQ EL-70U
BenQ EX3501RBenQ EX3501R

BenQ EX3501R

De BenQ EX3501R kan ook gebruikt worden voor gaming, maar is eigenlijk beter geschikt als monitor voor zakelijk gebruik, of voor het streamen en bekijken van films en series. De monitor heeft een gebogen scherm en beschikt over FreeSync technologie, wat feilloze prestaties biedt bij het weergeven van films en ook games in hoge resolutie.

Meer info

         
         
         
         
         

BenQ Zowie

De BenQ Zowie is weer een monitor die uitermate geschikt is voor gaming. Met een superkorte responstijd kun je de nieuwste games spelen, zonder dat je last hebt van ghosting en andere manieren van haperen van beelden.

Meer info
BenQ ZowieBenQ Zowie
BenQ EW3270UBenQ EW3270U

BenQ EW3270U

De BenQ EW3270U is net als de BenQ EX3501R wat minder geschikt voor gamen, onder andere vanwege de vrij lange responstijd. Het beschikt wel over een 4K Ultra HD-beeldscherm en een resolutie van 3840 x 2160‎, zo kun je helemaal opgaan in favoriete films en series.

Meer info

Bezig met laden...