• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Fractal Design

Fractal Design is een industrie leidende designer en fabrikant van premium pc-componenten, zoals behuizingen, koeling, voedingen en accessoires. Fractal Design is ontstaan door een gat in de markt te vullen. Fractal Design zag dat de behuizingen die in 2009 op de markt waren alleen op looks gefocust waren. Het merk heeft hiervoor de Fractal Design Define R2 ontwikkeld, deze was ontwikkeld met oog op design en functionaliteit. Inmiddels is een Fractal Design behuizing niet meer over het hoofd te zien met zijn veelzijdige serie aan behuizingen.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Fractal Design producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Fractal Design assortiment

Fractal Design behuizingFractal Design behuizing

Fractal Design behuizingen

Meest gekochte Fractal Design producten

Fractal Design North XL Chalk White TG Clear - Towermodel
ATX - wit
timer Volgende werkdag in huis
189,00 156,20
Fractal Design North XL Charcoal Black - Towermodel
ATX - zwart
timer Volgende werkdag in huis
189,00 156,20
Fractal Design North XL Charcoal Black TG Dark - Towermodel
ATX - zwart
timer Volgende werkdag in huis
189,00 156,20
Fractal Design North XL TG Chalk White - Towermodel
ATX - wit
timer Volgende werkdag in huis
189,00 156,20
  • azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

Define
Meer rust

De Fractal Define is de serie van het merk dat zich al ontwikkeld sinds de oprichting. De Fractal Design Define R6 is wellicht de meest iconische met zijn feature-set. Deze Fractal Design behuizing is te verkrijgen in een USB-C, Tempered Glass, Dark editie of een combinatie van deze. Deze Define R6 heeft een ingebouwde PWM-fan hub, optie voor maximaal zes 3.5” en twee 2.5” schijven en beschikt over drie meegeleverde X2 GP-14 fans. Het kenmerkende van de Define serie is dat alle behuizingen binnen deze serie beschikken over geluiddempend materiaal aan de binnenzijde.

De Fractal Design Define R6 heeft ook een broertje, de Fractal Design Define S. Het grootste verschil tussen deze twee is dat de Fractal Design Define S maximaal drie 3.5” schijven ondersteund en geen 5.25” slot heeft.

Dell serversDell servers

Meshify
Meer lucht

De naam zegt het al deels, mesh, dat is het kenmerkende voorpaneel van een Fractal Design behuizing binnen de Meshify serie. De serie kent een totaal zes modellen in verschillende kleuren, de Fractal Design Meshify S2 (Dark) (Tempered Glass) en de Fractal Design Meshify C (Dark) (Tempered Glass).

Naast het open-air design van het voorpaneel zijn de Meshify kasten compact vergeleken met de Define serie. Toch kan je gemakkelijk alle nodige componenten erin kwijt. De kast ondersteund gewoon de standaard ATX-moederborden en voedingen zoals je gewend bent. Elke Meshify kast wordt geleverd met een tweetal Fractal X2 GP-12 fans en inbegrepen stoffilters.

Focus

Vallen de Define en Meshify serie toch net iets buiten het budget en wil je toch de kwaliteit en design van Fractal? Dan is de Fractal Design Focus (G) wellicht iets voor jou! De Focus is een compacte kast net als de Meshify, al is er bij de Focus bespaart op enkele punten. Zo beschikt de Focus niet over een glazen zijpaneel maar een van plexiglas. Je zal ook merken dat er iets minder opties zijn qua uitbreidbaarheid, zoals opslagmogelijkheden en koeling. Wel beschikt de Design Focus over twee witte led-fans als standaard waar geen ander dat doet.

Dell monitorenDell monitoren
loader
Bezig met laden...