• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Lenovo zakelijk

Lenovo zakelijkLenovo zakelijk

Laat je bedrijf groeien met Lenovo

Het uitgebreide aanbod van Lenovo biedt tal van innovatieve devices, van desktops tot aan laptops. Boordevol functies die speciaal gemaakt zijn voor de zakelijke markt. De Lenovo Think-reeks is een uitkomst voor ZZP’ers, MKB’ers en grote organisaties. Bovendien ben je verzekerd van eersteklas ondersteuning en advies.

Lenovo ThinkPad

Op zoek naar een 2-in-1 laptop? Dan ben je bij de Lenovo ThinkPads aan het juiste adres. De ThinkPad is een draaibaar model, wat inhoudt dat het toetsenbord van de laptop volledig beide kanten op gedraaid kan worden. Wat vooral zo bijzonder is aan de Lenovo ThinkPad is dat het om een superkrachtig, dun en zelfs waterbestendig model gaat. Daarnaast beschikt de ThinkPad over een lange batterijduur.

Lenovo ThinkBook

Lenovo ThinkBook-laptops zijn ideaal voor kleine bedrijven en ZZP’ers. De laptops kunnen zowel op kantoor als op de thuiswerkplek gebruikt worden. De ThinkBook heeft een bijna randloos scherm en is daarmee ideaal voor entertainment. Daarnaast hebben de meeste modellen een vingerafdruklezer, de perfecte oplossing voor het beschermen van je gegevens. De stevige aluminium behuizing zorgt ervoor dat de ThinkBook wel tegen een stootje kan.

Lenovo laptops zakelijkLenovo laptops zakelijk

Lenovo ThinkCentre

Op zoek naar een betrouwbare zakelijke pc? Dan is de Lenovo ThinkCentre de beste keuze. Met deze zakelijke desktop kan je probleemloos multitasken en kan je zware bestanden verwerken. Met de geavanceerde beveiligingsfuncties zijn je essentiële bedrijfsgegevens goed beveiligd. Bovendien staan de Lenovo ThinkCentres bekend om hun energiezuinigheid. Zo heeft de desktopcomputer een laag energieverbruik en kostenbesparende beheerfuncties. De Lenovo ThinkCentre-serie bestaat uit verschillende formaten, van Tiny tot traditionele tower-pc’s tot de alles-in-één computer.

Garantie en ondersteuning

Als je een nieuwe laptop hebt gekocht, wil je er ook zeker van zijn dat je ergens terecht kunt als je problemen ervaart met je laptop. Lenovo biedt met Lenovo Services speciale garantiepakketten waardoor zowel je IT-medewerkers als je eindgebruikers een VIP-behandeling hebben.

Lenovo logoLenovo logo
loader
Bezig met laden...