• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

SanDisk

Store Your World In Ours

SanDisk werd in 1988 opgericht door Eli Harari, Sanjay Mehrotra en Jack Yuan. Drie jaar later, in 1991, produceerde het bedrijf een eerste solid state drive, gebaseerd op een 2.5” hard disk drive vormfactor. SanDisk is een van oorsprong Amerikaans bedrijf met een hoofdkantoor in Milpitas, Californië. Tegenwoordig is dit het kantoor van Western Digital, dat het bedrijf overnam in 2016. SanDisk bleef wel de eigen merknaam behouden. SanDisk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van flashgeheugen. Flashgeheugen is een vorm van opslag voor gegevens die niet geïntegreerd is in een apparaat, maar los verkrijgbaar is en gebruikers zelf in een systeem kunnen plaatsen of vervangen. Daarbij moet je denken aan geheugenkaarten voor camera’s en kaartlezers, USB sticks en solid state drives.

Western Digital

Het moederbedrijf Western Digital is sinds 2016 eigenaar van SanDisk. Dit bedrijf heeft ook andere merken als dochterondernemingen, zoals G-Technology. Daarnaast produceert het ook een assortiment onder eigen naam, dat voornamelijk bestaat uit hard disk drives en andere apparaten bedoeld voor opslag.

Western DigitalWestern Digital
SanDisk ExtremeSanDisk Extreme

SanDisk Extreme

De SanDisk Extreme is een productlijn die bestaat uit verschillende dragers voor opslag, waaronder geheugenkaarten en geheugenmodules. Deze zijn uitgerust met de verschillende innovaties van SanDisk op het gebied van verwisselbare media en leveren de snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor het vastleggen van gegevens. Met voldoende capaciteit voor het opslaan van duizenden opnamen van videobeelden in hoge resolutie.

         
         
         
         
         

SanDisk geheugenkaart

De SanDisk geheugenkaart is voornamelijk geschikt voor het opnemen en overzetten van videobeelden en foto’s. Deze zijn dan ook bestemd voor camera’s en telefoons. Daarbij gaat het ook om de hoge snelheden waarmee bestanden razendsnel kunnen worden overgezet, iets waar SanDisk in gespecialiseerd is. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten en je apparaten weinig energie hoeven te verbruiken. Het is dus ook nog eens duurzaam en efficiënt.

Meer info
SanDisk ultra geheugenkaartSanDisk ultra geheugenkaart
SanDisk SD kaartSanDisk SD kaart

SanDisk SD kaart

De SanDisk SD kaart is speciaal ontworpen voor gebruik in draagbare elektronica. Denk aan camera’s, laptops, telefoons en mp3-spelers, maar ook aan zogenaamde pda’s (personal digital assistents). Belangrijkste aspect is dat de SD kaart grote bestanden kan verwerken in korte tijd. De SD kaart wordt geproduceerd in drie verschillende afmetingen: standaard, mini en micro.

Meer info

SanDisk Micro SD

De SanDisk Micro SD is de kleinste vormfactor van de SD kaart. Deze zijn dan ook geschikt voor de kleinere elektronische apparaten, zoals tablets en smartphones. De hoge kwaliteit van Mirco SD’s van SanDisk is onbetwist.

Meer info
SanDisk micro SDSanDisk micro SD

Bezig met laden...