Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

iCUE Certified

Samen met Corsair heeft Azerty de speciale Corsair iCUE certified gaming-pc’s ontwikkeld. Zo ben je verzekerd van optimale samenwerking tussen de verschillende RGB-verlichte componenten voor een game-pc die niet alleen geweldig presteert, maar er ook nog eens spetterend uitziet!

iCUE Certified

Er zijn 8 resultaten gevonden

Er zijn 8 resultaten gevonden

Corsair iCUE – UNITE YOUR SETUP

Corsair iCUE software laat al je compatible (RGB) componenten naadloos samenwerken. Binnen één interface heb je volledige controle over de uitstraling van jouw unieke setup.

Azerty systemen powered by iCUE verzekeren dat alle (RGB) componenten met elkaar samenwerken. De Corsair iCUE is rechtstreeks vanuit de doos gereed voor gebruik.

unite your setup corsair icueunite your setup corsair icue
verlichting icue corsair case componentenverlichting icue corsair case componenten

Al je verlichting op één plek

Met iCUE kun je de RGB-verlichting op al je compatibele CORSAIR-apparaten volledig synchroniseren. Zo maak je een ongeëvenaarde lichtshow voor de hele installatie.

PC-prestaties

Hou realtime de temperaturen in de gaten en stel aangepaste lichteffecten in om je te informeren als de temperatuur oploopt. Daarnaast kun je geautomatiseerde fan curves aanmaken om de ventilatorsnelheid aan te passen.

pc prestaties icuepc prestaties icue
icue softwareicue software

Een profiel voor elke taak

Pas de prestaties van je systeem aan op basis van jouw activiteit. Wat denk je van een stille modus om je te concentreren op je studie of werk? Of maximale prestaties als je wilt gamen met hoge instellingen?

Ontdek meer Corsair