• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Corsair Hydro X

Het middelpunt van je systeem

De beste pc's verdienen de beste koeling. Corsair heeft met Hydro X een hele productfamilie ontwikkeld om de verfijnde looks en de lage temperaturen van op maat gemaakte koeling naar de beste pc's te brengen. Omdat we weten dat het inbouwen van custom waterkoeling niet voor iedereen is weggelegd, nemen we je met de Azerty Gaming Black Diamond iCUE Hydro X al deze zorgen uit handen.

Corsair Hydro XCorsair Hydro X

Meer iCUE systemen

Benieuwd naar onze volledige iCUE line-up?

Corsair iCUE systemenCorsair iCUE systemen

Alles over Hydro X

Het middelpunt van je custom koeling

Het CORSAIR Hydro X Series waterblok haalt de warmte weg bij je processor, waardoor je de temperatuur verlaagt en de weg vrij wordt gemaakt voor hogere overclocks. Het waterblok is opgebouwd rond een nickel-plated copper cold plate met ultrahoge koelvindichtheid en een transparante flow chamber zodat je de koelvloeistof goed kunt zien.

Corsair Hydro X-serie XC7 RGB- en XC9 RGB-waterblokkenCorsair Hydro X-serie XC7 RGB- en XC9 RGB-waterblokken
Corsair Hydro X Series XG7 RGBCorsair Hydro X Series XG7 RGB

Laat je GPU vrij

Doordat je videokaart vaak tweemaal zoveel warmte produceert als je processor, is je GPU vaak de grootste warmtebron in je pc. Met een Corsair Hydro X Series koelblok houd je de geluidsproductie binnen de perken en zorg je dat je volledige videokaart direct gekoeld wordt.

Custom koeling in levende kleuren

De pomp is het hart van een waterkoelingssysteem, wat ervoor zorgt dat je een stabiele, betrouwbare aanvoer van koelvloeistof langs alle nodige onderdelen hebt. De Hydro X Serie combinatie van pomp en reservoir bevat een via PWM aanstuurbare D5 pomp, zodat je volledige controle hebt over het flow rate en de geluidsproductie.

Corsair Hydro X Series XD5 RGBCorsair Hydro X Series XD5 RGB
Corsair Hydro X Series XR5Corsair Hydro X Series XR5

Snelle warmteafvoer

Corsair Hydro X Serie XR radiatoren verwijderen de warmte uit je custom loop systeem. Door de ultradunne 25 micron koelvinnen wordt het koeloppervlak gemaximaliseerd, wat zorgt voor een optimale warmteafvoer in het meest veeleisende systeem.

Bekijk alle Corsair waterkoeling

loader
Bezig met laden...