Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Samsung

Samsung is een van de bekendste elektronicaconcerns ter wereld. Samsung werd in 1969 opgericht en is met name de laatste decennia’s een van de koplopers als het gaat om consumentenelektronica. Denk maar aan de hoogstaande smartphones en tablets. Maar de Koreaanse elektronicareus heeft veel meer te bieden, zoals SSD’s en monitoren. Fun fact: Samsung betekent drie sterren in het Koreaans.

Samsung

SSD’s van Samsung

De SSD’s van Samsung staan bekend om hun betrouwbare kwaliteit en zuinig energiebeheer. Maar deze Solid State Drives maken pas écht het verschil als het gaat om snelheid. Dankzij de hoge lees- en schrijfprestaties profiteer je van een ongeëvenaarde game-ervaring. Niemand wil toch een lange laadtijd bij het gamen of bij het gebruik van veeleisende applicaties? Bij ons kun je terecht voor een breed aanbod aan SSD’s van Samsung. Van verschillende opslagcapaciteit tot aan diverse formaten.

Bekijk onze SSD's van Samsung
Samsung 980 PRO SSDSamsung 980 PRO SSD
Samsung S32A600USamsung S32A600U

Monitoren van Samsung

Monitoren van Samsung worden gerekend tot de meest innovatieve in de markt. Naast de stijlvolle designs bieden de monitoren jou de beste kijkervaring. Scherpe beelden, intense kleuren en snelle responstijd is wat je kunt verwachten. In ons assortiment vind je monitoren van Samsung in alle soorten en maten. Van 22 tot wel 49 inch. Van LED, LCD, Curved tot aan QLED-monitoren. Van Full HD tot aan 4K.

Bekijk onze monitoren van Samsung

Meer producten van Samsung

Smartphones
Tablets
Smartwatches