• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

ASUS routers

Op zoek naar een Asus router? Azerty heeft een groot aanbod aan Asus routers voor thuisgebruik, gaming maar ook zakelijk. Bekijk alle verschillende modellen en kies de juiste router dat het beste bij je wensen past. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste routers? Lees dan meer over onze Asus routers of neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

Er zijn 50 resultaten gevonden

1-24 van 50 resultaten

Er zijn 50 resultaten gevonden

1-24 van 50 resultaten

Asus AiMesh

Een WiFi mesh kan gezien worden als een heel net van kleine WiFi routers. Elk van deze modules straalt zelf zijn eigen WiFi signaal uit. De gehele WiFi mesh zorgt er dan voor dat er één groot wifinetwerk ontstaat.

Het Asus AiMesh WiFi systeem is een Tri-Band router voor een compleet wifi netwerk geschikt voor grotere en meerlaagse woningen. Deze router ondersteunt flexibele SSID-instelling, bekabelde tussen-router verbindingen en AiProtection Pro netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro. Met de AiMesh technologie kan je een nog sterker WiFi systeem opzetten met 802.11ax technologie als draadloze verbinding voor het verzenden van gegevens tussen twee RT-AX92U.

Asus Lyra

De Asus Lyra is een Smart Voice Router van Asus, een mesh draadloze router en een Bluetooth-luidspreker. Met AiMesh-ondersteuning, geïntegreerde Alexa, AiProtection Pro-netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en stereoluidsprekers.

         
         
         
         
         

Asus Zenwifi

Het ZenWiFi systeem van Asus bestaat uit een Asus Wifi router ontworpen met unieke Asus WiFi technologieën die supersnelle, betrouwbare en veilige wifi-verbindingen bieden, zowel binnen als buiten de woning. Het unieke hieraan is dat de ZenWiFi AX gebruikers een naam laat kiezen voor hun wifi-netwerken: één naam voor alles, of aparte namen voor elke frequentieband.

Asus router gaming

De slaggerichte ROG Rapture router is ontworpen met slechts één missie in gedachten: maak je gaming netwerk professioneel. Het zit vol met krachtige gaming optimalisaties en levert een dominante Wi-Fi-prestatie. De interface biedt gemakkelijke point-and-click controle over elke ongelooflijke functie.

Geschiedenis Asus

Asus is een Taiwanees bedrijf dat in 1989 in Taipei werd opgericht door T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh en M.T. Liao. De oprichters werkten daarvoor bij Acer als ingenieur op gebied van hardware. In de late jaren tachtig moesten Taiwanese bedrijven nog zo’n half jaar wachten voordat zij processoren van Intel konden bestellen, waardoor ze vaak achter liepen bij de rest. Maar in 1989 had Asus al een moederbord ontworpen dat compatibel was met de Intel 486, zonder deze processor zelf in handen te hebben. Op dat moment ervoer Intel nog problemen met deze processor, waar Asus oplossingen voor aan kon dragen. Sindsdien zijn de rollen omgedraaid en krijgt Asus de processoren van Intel binnen, voordat andere bedrijven ze geleverd krijgen.

Asus is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hardware, waaronder routers, desktops en laptops, smartphones en componenten voor computers, zoals moederborden. De naam Asus is afgeleid van de laatste letters van Pegasus, het Griekse mythologische verhaal over het gevleugelde paard.